Lady Gaga-Christina Aguilera: Δυό «ψώνια» που όταν τραγουδούν μαζί καταπλήσσουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Lady Gaga-Christina Aguilera: Δυό «ψώνια» που όταν τραγουδούν μαζί καταπλήσσουν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρόλο που φήμες ήθελαν τη Lady Gaga και την Christina Aguilera να βρίσκονται εδώ και καιρό στα μαχαίρια, οι δύο popstars, όχι απλά τα πηγαίνουν μια χαρά, αλλά μοιράστηκαν και τη σκηνή του τηλεοπτικού reality show για να ερμηνεύσουν το 'Do What You Want', ένα από τα τελευταία hits της Lady Gaga από το νέο της δίσκο.


Όταν η Gaga ρωτήθηκε πώς και προέκυψε αυτή η live συνεργασία, αποκάλυψε πως αρχικά απλά οι υπεύθυνοι του show την κάλεσαν να τραγουδήσει στο φινάλε του 'The Voice', κάτι που την χαροποίησε πάρα πολύ, ωστόσο δέχτηκε να το κάνει μόνο αν η Xtina ήθελε να εμφανιστεί μαζί της.
Η Christina από την πλευρά της δήλωσε πως κατενθουσιάστηκε όταν της έγινε η πρόταση, καθώς αυτή ήταν, όχι μόνο η πρώτη φορά που οι δυο τους θα μοιράζονταν τη σκηνή, αλλά και που θα γνωρίζονταν από κοντά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ