Ξεπούλησε η Μπιγιονσέ -Μέσα σε τρεις ημέρες έφυγαν 800.000 αντίγραφα του άλμπουμ της στο iTunes - iefimerida.gr

Ξεπούλησε η Μπιγιονσέ -Μέσα σε τρεις ημέρες έφυγαν 800.000 αντίγραφα του άλμπουμ της στο iTunes

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπιγιονσέ αποφάσισε να κάνει την μεγάλη... επανάσταση στο πέμπτο προσωπικό άλμπουμ της. Δεν είπε σε κανέναν τίποτα, όταν το ολοκλήρωσε. Δεν έκανε διαφήμιση, δεν έδωσε συνεντεύξεις. Το ανέβασε στο iTunes Store την περασμένη Παρασκευή και έκτοτε, δίχως να κουνήσει το δαχτυλάκι της, το άλμπουμ έγινε ανάρπαστο.

Οπως αναφέρει και η εταιρία, συμφερόντων της Apple, μέσα σε τρεις ημέρες πούλησε 828.773 αντίτυπα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Η ίδια λέει πως ήθελε να γίνει έτσι, για να αποκτήσει πιο άμεση επαφή με τους θαυμαστές της. «Δεν ήθελα διαμεσολαβητές στο μήνυμα που ήθελα να περάσω. Απλώς να το πάρουν αυτοί που θέλουν, επειδή το θέλουν».

Πρόκειται για ένα... visual άλμπουμ, καθώς εκτός από τα 14 τραγούδια περιλαμβάνει και 17 βίντεο και αυτή τη στιγμή είναι Νο1 σε 104 χώρες στα iTunes charts.

Στο μεταξύ ολοένα και περισσότεροι καλλιτέχνες αφήνουν τους παραδοσιακούς τρόπους μετάδοσης των άλμπουμ τους, για τα... μάτια του iTunes. Μετά από την Μπιγιονσέ, ακολουθεί ο πολύς Ντέιβιντ Μπάουι που μέσα στον Ιανουάριο του 2014, θα ανεβάσει ένα σινγκλ και στη συνέχεια ολόκληρη το νέο του άλμπουμ, ενώ οι My Bloody Valentine, πούλησαν το τελευταίο τους άλμπουμ κατευθείαν από το επίσημο wedsite του συγκροτήματος και όχι μέσω κάποιας εταιρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple itunes Μπιγιονσέ Ντέιβιντ Μπάουι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ