Η άγνωστη σχέση της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Κόλιν Φάρελ: Ηθελα να γίνω ο 8ος σύζυγος, αλλά δεν προλάβαμε - iefimerida.gr

Η άγνωστη σχέση της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Κόλιν Φάρελ: Ηθελα να γίνω ο 8ος σύζυγος, αλλά δεν προλάβαμε

Η άγνωστη σχέση της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Κόλιν Φάρελ: Ηθελα να γίνω ο 8ος σύζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μία άλλη ζωή, ίσως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Κόλιν Φάρελ να ζούσαν έναν παθιασμένο έρωτα. Αργησαν όμως να γνωριστούν. Παρόλα αυτά, η εμβληματική ηθοποιός του Χόλιγουντ και ο κατά τρεις δεκαετίες μικρότερός της άνδρας είχαν μία- άγνωστη έως τώρα- ρομαντική σχέση, η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Κόλιν Φάρελ αποκάλυψε τη σχέση μιλώντας στην εκπομπή της Ελεν ΝτεΤζένερις. Οπως είπε ο ίδιος, γνωρίστηκαν στο νοσοκομείο όταν εκείνη ήταν 75 ετών και εκείνος 34 ετών. Η Τέιλορ βρισκόταν εκείνη για μία επέμβαση καρδιάς, ο νεαρός ηθοποιός για τη γέννηση του πρώτου του γιου.

Ολα ξεκίνησαν όταν αφού της έστειλε χαιρετίσματα, αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με λουλούδια. Μόνο που και η Τέιλορ είχε την ίδια σκέψη, στέλνοντάς του ορχιδέες. Κάπως έτσι άρχισαν να μιλούν ατελείωτες ώρες τα βράδια στο τηλέφωνο, καθώς και οι δύο δυσκολεύονταν να κοιμηθούν, όπως είπε ο Φάρελ.

«Την λάτρευα. Ηταν μία απίστευτη γυναίκα. Ηθελα να γίνω ο όγδοος σύζυγός της, αλλά δεν προλάβαμε», είπε ακόμη ο ηθοποιός στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ