Ο Λιάπης παραλίγο και θα τράκαρε τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ -Γιατί τον σταμάτησαν - iefimerida.gr

Ο Λιάπης παραλίγο και θα τράκαρε τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ -Γιατί τον σταμάτησαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία για τους λόγους που έκαναν τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να σταματήσουν το τζιπ που οδηγούσε ο πρώην υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ δεν παραβίασε μόνο το STOP αλλά παραλίγο να παρασύρει με το αυτοκίνητό του μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το τζιπ του πρώην υπουργού κατά παρέκκλιση -αφού υπηρεσιακά δεν προβλέπεται να προχωρούν σε τροχονομικούς ελέγχους- αφού, αφενός τον είδαν να παραβιάζει το STOP και αφετέρου ως αντίδραση για την οδηγική του συμπεριφορά, καθώς ο κ. Λιάπης έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό και λίγο έλειψε να τους παρασύρει.

Μάλιστα, αφού τον σταμάτησαν και τον πλησίασαν για να του ζητήσουν τα χαρτιά του, οι νεαροί μοτοσικλετιστές δεν αναγνώρισαν τον πρώην υπουργό ο οποίος φορούσε τζόκεϊ καπέλο, γυαλία μυωπίας και ήταν ντυμένος σπορ και έμειναν έκπληκτοι όταν άκουσαν από τον ίδιο να τους ανακοινώνει την ταυτότητα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομάδα ΔΙΑΣ ασυνομικοί Μιχάλης Λιάπης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ