Αυτό είναι το τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Λιάπης -Χωρίς χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Λιάπης -Χωρίς χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα [εικόνες]

Αυτό είναι το τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Λιάπης -Χωρίς χειροπέδες οδηγήθηκε στο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος συνελήφθη το πρωί να οδηγεί ένα υπερπολυτελές τζιπ με πλαστές πινακίδες. Μάλιστα από την Τροχαία Αγίας Παρασκευής ο κ.Λιάπης έφυγε οδηγώντας ο ίδιος το τζιπ του με συνοδεία αστυνομικού προκειμένου να παρουσιαστεί στον εισαγγελέα.Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η ομάδα ΔΙΑΣ τον είχε συλλάβει καθώς παραβίασε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, στις 12 το μεσημέρι στην Αρτέμιδα Αττικής όταν παραβίασε STOP.

Από τον έλεγχο προέκυψε πως οδηγούσε τζιπ μεγάλου κυβισμού, χωρίς ασφαλιστήριο συμβόλαιο και δίπλωμα, ενώ το αυτοκίνητο έφερε μη νόμιμες κρατικές πινακίδες. Ειδικότερα, όπως διευκρινίστηκε από αστυνομική πηγή, οι πινακίδες του αυτοκινήτου είχαν παραδοθεί και στη θέση τους είχαν τοποθετηθεί πλαστές.

Αυτό είναι το τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Λιάπης -Χωρίς χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτό είναι το τζιπ που οδηγούσε ο Μιχάλης Λιάπης -Χωρίς χειροπέδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: Το Ποντίκι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ