Εντονη φημολογία ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά το θείο του, εκτέλεσε και τη γυναίκα του - iefimerida.gr

Εντονη φημολογία ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, μετά το θείο του, εκτέλεσε και τη γυναίκα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκότωσε τον θείο, κράτησε τη θεία, αλλά δεν φαίνεται πως σταματάει εδώ. Ο άτεγκτος, Κιμ Γιονγκ Ουν φέρεται να σταμάτησε να βάφει τα χέρια του με αίμα. Σύμφωνα με ειδησιογραφικά πρακτορεία, υπάρχουν έντονοι φόβοι ότι σκότωσε και τη γυναίκα του.

Η φημολογία έχει φουντώσει, καθώς τις τελευταίες ημέρες, ουδείς έχει δει τη γυναίκα του, Ρι Σολ Γιου, σε κάποια δημόσια εμφάνιση. Από τη στιγμή, μάλιστα που ο Ουν δεν δίστασε να εκτελέσει τον αγαπημένο του θείο, τι θα μπορούσε να τον κρατήσει από το να κάνει το ίδιο με τη γυναίκα του; Κι ας του χάρισε πρόσφατα ένα κοριτσάκι.

Η Ρι αλλά και η θεία- χήρα του αδικοχαμένου στρατηγού που εκτέλεσε με συνοπτικές διαδικασίες ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, είναι οι δύο γυναίκες που συμβουλεύουν τον Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως υποστηρίζουν τα νοτιοκορεάτικα ΜΜΕ. Η δε Daily Mail προθέτει «εάν ο Κιμ ένιωσε ότι δεν μπορεί να βασιστεί στην σύζυγό του αλλά υπό τον φόβο ότι μπορεί να κάνει "κόμμα" με την θεία του, μπορεί να τον οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις».

Την ίδια στιγμή που οι φόβοι φουντώνουν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν περιδιαβαίνει τη χώρα, φωτογραφίζεται, δείχνει άνετος, γελάει, αλλά δίπλα του δεν στέκει η γυναίκα του και τούτο δημιουργεί κάτι παραπάνω από εύλογες απορίες.

Να σημειωθεί επιπλέον ότι η θεία του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Κιονγκ Χούι, μετά την εκτέλεση του συζύγου της την περασμένη εβδομάδα, αναβαθμίστηκε και μάλιστα φέρεται να έδωσε το πράσινο φως για να βγει από τη... μέση ο ερωτύλος άνδρας της. Αλλωστε είναι μια γυναίκα που επηρεάζει άμεσα τιον ισχυρό άνδρα της χώρας. Από την άλλη ο θείος του Κιμ Γιονγκ Ουν που εκτελέστηκε, ήταν ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας της χώρας και λάτρης του ωραίου φύλου.

Η 67χρονη θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν, Κιμ Κιονγκ Χούι, κόρη του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας Κιμ Ιλ Σουνγκ, διορίστηκε μέλος της επιτροπής κηδειών του κυβερνώντος κόμματος, μια υψηλή θέση. Όμως, η εύθραυστη υγεία της δεν της δίνει αφήνει πολλά περιθώρια ζωής, επισημαίνουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Αρχικά είχε ακουστεί ότι είναι αλκοολική, εν συνεχεία όμως έγινε γνωστό ότι δεν της απομένουν πολλά χρόνια ζωής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ