BubbleTale: Το παραμυθένιο μαγαζάκι της Ερμού που μοιάζει με λούνα παρκ και ξετρέλανε τους Αθηναίους [εικόνες] - iefimerida.gr

BubbleTale: Το παραμυθένιο μαγαζάκι της Ερμού που μοιάζει με λούνα παρκ και ξετρέλανε τους Αθηναίους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι είχαν ήδη τη χαρά να περάσουν από τη γιορτινή Ερμού, σίγουρα θα πρόσεξαν το εντυπωσιακό Bubble Tale στη γωνία με Αιόλου που μοιάζει να ξεπήδησε από την ταινία «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο της σοκολάτας».

Μοιάζει με λούνα παρκ, όχι μόνο λόγω εορτών, αν και τώρα έχει εντάξει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο μενού του. Μπορείς να απολαύσεις δηλαδή το ρόφημα Ρούντολφ καθώς και σοκολάτες με άρωμα μελομακάρονου.

Το bubble tea που έχει κατακτήσει την Αθήνα αν και βρίσκεται ακόμα σε επιλεγμένα σημεία, είναι το απόλυτο ρόφημα που ταξιδεύει ανά τον κόσμο με σκοπό να αναπροσδιορίσει τις γευστικές μας εμπειρίες αφού περιέχει μικροσκοπικές φούσκες, που όταν σκάνε απελευθερώνουν γεύσεις που αλλάζουν τελείως το ρόφημα.

Το BubbleTale ωστόσο δεν περιορίζεται στα ροφήματα αφού πρόκειται για έναν πολύχρωμο παράδεισο με marshmallows, γλειφιτζούρια, τριμμένη γκοφρέτα μέσα στο ρόφημα αλλά και νόστιμος καφέ για τους πιο παραδοσιακούς.


Bubble Tale, Αιόλου 17 & Ερμού, Αθήνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσάι ρόφημα φούσκες Bubble Tale
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ