Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για τα γκάλοπ: Εχουμε αέρα νίκης - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για τα γκάλοπ: Εχουμε αέρα νίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδραιώνεται η υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις, καθώς, μετά την τετραμηνιαία έρευνα της Metron Analysis, οι εξαμηνιαίες τάσεις της MRB του δίνουν προβάδισμα 1,2 μονάδων στην εκτίμηση ψήφου (29,1% - 27,9%) και έξι ποσοστιαίων μονάδων στην παράσταση νίκης.

Για πρώτη φορά, σημαντικά βελτιωμένα έναντι του Αντώνη Σαμαρά είναι και τα στοιχεία για τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι πλέον οι περισσότεροι πολίτες θέλουν πρόωρες εκλογές, όπως γράφει η Αυγή.
Τις πέντε ποσοστιαίες μονάδες αγγίζει η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας στη μέτρηση της παράστασης νίκης στις βουλευτικές εκλογές, στην δημοσκόπηση της MRB , η οποία περιλαμβάνει και τις μετρήσεις για τις εξαμηνιαίες τάσεις.
Πρόκειται για τη δεύτερη δημοσκόπηση μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας στην οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται της Ν.Δ. στη μέτρηση που, σύμφωνα με τους εκλογικούς αναλυτές, αποτυπώνει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια το πολιτικό κλίμα της περιόδου (υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα της τετραμηνιαίας δημοσκόπησης του φόρουμ της Metron Analysis, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Ν.Δ. στην παράσταση νίκης με έξι ποσοστιαίες μονάδες), καταλήγει η Αυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ