Ακόμη και στο Χάρβαρντ κάνουν φάρσες για να γλιτώσουν εξετάσεις -Λήξη συναγερμού για τα εκρηκτικά - iefimerida.gr

Ακόμη και στο Χάρβαρντ κάνουν φάρσες για να γλιτώσουν εξετάσεις -Λήξη συναγερμού για τα εκρηκτικά

Ακόμη και στο Χάρβαρντ κάνουν φάρσες για να γλιτώσουν εξετάσεις -Λήξη συναγερμού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως φαίνεται ακόμη και οι φοιτητές ενός εκ των κορυφαίων Πανεπιστημίων του κόσμου, του Χάρβαρντ, κάνουν φάρσες προκειμένου να κερδίσουν μία ακόμη ημέρα διαβάσματος εν μέσω τελικών εξετάσεων. Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται να καταλήγει η αστυνομία για το συναγερμό που σήμανε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, για ύπαρξη εκρηκτικών.

Στις 9 π.μ.- για τις ΗΠΑ- μέσω Twitter το Χάρβαρντ έδωσε εντολή εκκένωσης τεσσάρων κτιρίων, καθώς υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για τοποθέτηση εκρηκτικών σε αυτά. Ανάμεσά τους ήταν οι κοιτώνες των πρωτοετών, αλλά και κτίρια στα οποία οι φοιτητές ετοιμάζονταν να δώσουν εξετάσεις.

Αμέσως τα κτίρια εκκενώθηκαν και ειδική ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών τα ερεύνησε εξονυχιστικά. Επειτα από μερικές ώρες όμως, με τις αρχές να μην εντοπίζουν κάτι ύποπτο, ο συναγερμός έληξε. «Δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε πως υπάρχει κίνδυνος έκρηξης βόμβας», αποφάνθηκε η αστυνομία και σταδιακά αποκαταστάθηκε η κίνηση στις εγκαταστάσεις του Χάρβαρντ.

Στο μεταξύ όμως το Πανεπιστήμιο είχε ανακοινώσει πως αναβάλλονται οι εξετάσεις για τη Δευτέρα, με τους φοιτητές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ