Ωρα για... σλάλομ-Ανοιξαν οι πίστες στα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ωρα για... σλάλομ-Ανοιξαν οι πίστες στα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα 70 εκατοστά έφτασε το ύψος του χιονιού στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας Γρεβενών, ενώ σε καθημερινή βάση λειτουργούν τα χιονοδρομικά κέντρα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας και στο Πισοδέρι της Φλώρινας.Ο Δεκέμβρης συνεχίζει με οριακά επίπεδα χιονιού στις πίστες της Βόρειας Ελλάδας, παρ' όλα αυτά οι νιφάδες που έχουν ήδη πέσει δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να επισκεφτούν τα χιονοδρομικά κέντρα και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπορ.

Ωρα για... σλάλομ-Ανοιξαν οι πίστες στα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσα Γρεβενών

Στη Βασιλίτσα λειτουργούν τρεις αναβατήρες, ενώ στο Πισοδέρι με 40 εκατ. χιόνι λειτουργεί το babylift στη βάση του χιονοδρομικού. Στα 3-5 Πηγάδια υπάρχει χιόνι άριστης ποιότητας χάρη στο σύστημα τεχνητής χιόνωσης. Συνολικά, 23 μονάδες παραγωγής «κανόνια» παράγουν τεχνητό χιόνι έχοντας δημιουργήσει κατάλληλες συνθήκες για χιονοδρομία.

Σε λειτουργία βρίσκεται και ο εναέριος αναβατήρας του χιονοδρομικού κέντρου Ελατοχωρίου Πιερίας προκειμένου να κάνει βόλτα τους επισκέπτες.

Ωρα για... σλάλομ-Ανοιξαν οι πίστες στα χιονοδρομικά κέντρα της Βόρειας Ελλάδας [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχώρι Πιερίας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ