Το selfie από την τουαλέτα του Λευκού Οίκου -Η φωτογραφία με τα 600.000 «χτυπήματα» στο διαδίκτυο [εικόνα] - iefimerida.gr

Το selfie από την τουαλέτα του Λευκού Οίκου -Η φωτογραφία με τα 600.000 «χτυπήματα» στο διαδίκτυο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αδιαμφισβήτητα εκατομμύρια κόσμου επιθυμούν να δουν το εσωτερικό του Λευκού Οίκου. Ειδικά μάλιστα αν πρόκειται για την ... τουαλέτα της Πρώτης οικογένειας των ΗΠΑ, τότε γίνεται διαδικτυακό «προσκύνημα».

Το selfie μιας γυναίκας που υποτίθεται, σύμφωνα με την Huffington Post έχει τραβήξει με το κινητό της από την τουαλέτα του Λευκού Οίκου προκαλεί παροξυσμό με 600.000 «χτυπήματα».

Η φωτογραφία ανέβηκε στο Imgur-έναν δικτυακό τόπο όπου ο οποιοσδήποτε ανεβάζει φωτογραφίες-, από τον χρήστη Chimps_Rnt_Monkeys.
Η σικάτη νεαρή κοπέλα, όπως αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει την φωτογραφία, συνόδεψε τον αρραβωνιαστικό της σε δεξίωση για τα μέλη του Τύπου.

Το selfie από την τουαλέτα του Λευκού Οίκου -Η φωτογραφία με τα 600.000 «χτυπήματα» στο διαδίκτυο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Huffington Post Λευκός Οίκος τουαλέτα Imgur selfie
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ