Αυτή είναι η φωτογραφία από τα Χριστούγεννα στην Αθήνα το 1960 που έβαλε πέρυσι τέτοια εποχή φωτιά στo διαδίκτυο – Ακόμη συγκινεί [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η φωτογραφία από τα Χριστούγεννα στην Αθήνα το 1960 που έβαλε πέρυσι τέτοια εποχή φωτιά στo διαδίκτυο – Ακόμη συγκινεί [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ξαφνικά, πέρυσι τέτοιες μέρες, μια φωτογραφία από την πολύβουη, φωτισμένη Αθήνα του 1960 βγήκε από τα φωτογραφικά αρχεία του Μουσείου Μπενάκη και ταξίδεψε στα social media και το διαδίκτυο προκαλώντας συγκίνηση, νοσταλγία, ακόμη και ρίγη σε όσους αναζητούσαν το εορταστικό πνεύμα.

Χρώματα, φώτα, κίνηση, πραγματική κίνηση στα Χαυτεία των Χριστουγέννων: αυτό ήταν το κάδρο της μοναδικής φωτογραφίας του Κώστα Μπαλάφα. Μια εικόνα που τέτοιες μέρες κοιτάμε ξανά και που σίγουρα θα αρχίσει και πάλι να ξεπροβάλλει σε «τοίχους» και timeline. Η νοσταλγία ταιριάζει στα Χριστούγεννα αλλά και στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ