Κοριτσάκι ξεφτίλισε τον Λούις Σουάρες -Αντί να δώσει το χέρι της στον παίκτη της Λίβερπουλ, τον κορόιδεψε [βίντεο] - iefimerida.gr

Κοριτσάκι ξεφτίλισε τον Λούις Σουάρες -Αντί να δώσει το χέρι της στον παίκτη της Λίβερπουλ, τον κορόιδεψε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ταπείνωση έζησε ο Λούις Σουάρες στην παρουσίαση των ομάδων για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ. Και μάλιστα εξαιτίας ενός μικρού κοριτσιού.

Η πιτσιρίκα, ανάμεσα στα παιδιά που συνοδεύουν τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, αποφάσισε να ξεφτιλίσει τον παίκτη της Λίβερπουλ. Ετσι, όταν η μικρή και ο Γουόκερ, τον οποίο συνόδευε, έφτασαν μπροστά στον Σουάιρες, εκείνη δεν του έδωσε το χέρι της. Προτίμησε να το βάλει στη μύτη και να κάνει μία από τις πιο διάσημες κοροϊδευτικές χειρονομίες.

Ο Ουρουγουανός της... απάντησε έπειτα από λίγο, καθώς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, ενώ σκόραρε και αργότερα, στην εμβληματική νίκη της Λίβερπουλ με 5-0.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ