Ανοιγμα Στουρνάρα σε βουλευτές ΝΔ–ΠΑΣΟΚ:Οι υπεύθυνες δυνάμεις θα διαψεύσουν τους καταστροφολόγους - iefimerida.gr

Ανοιγμα Στουρνάρα σε βουλευτές ΝΔ–ΠΑΣΟΚ:Οι υπεύθυνες δυνάμεις θα διαψεύσουν τους καταστροφολόγους

Ανοιγμα Στουρνάρα σε βουλευτές ΝΔ–ΠΑΣΟΚ:Οι υπεύθυνες δυνάμεις θα διαψεύσουν τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δικιά του άποψη για τις πολλές διατάξεις του νομοσχεδίου διατύπωσε ο υπουργός Οικονομικών, κάνοντας παράλληλα ένα άνοιγμα προς τους βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης που τον αμφισβητούν.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, κατά την ομιλία του στην επιτροπή Οικονομικών της Βουλή, απάντησε, αρχικά στον Γιάννη Κουτσούκο, τονίζοντας ότι «Είμαστε αναγκασμένοι να φέρουμε πολλές διατάξεις γιατί τελειώνει ο χρόνος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την 1/1/2014».

Συνέχισε επισημαίνοντας ότι οι περισσότερες διατάξεις ρυθμίζουν θέματα, κλείνουν παράθυρα και βοηθούν τους πολίτες, ενώ αποτελούν αποτέλεσμα διαβουλεύσεων.

Ο υπουργός Οικονομικών υπεραμύνθηκε για ακόμη μια φορά του φόρου ακινήτων χαρακτηρίζοντάς τον δίκαιο και σημειώνοντας ότι μέχρι το 2010 το ελληνικό κράτος αγνοούσε τον φόρο στα ακίνητα ως πηγή εσόδων.

Εκανε, τέλος, άνοιγμα προς τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αναφέροντας ότι «οι υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα διαψεύσουν τους καταστροφολόγους. Το 2014 θα είναι η χρονιά που θα κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για την έξοδο από την κρίση».

Το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται να ανέβει στο βήμα ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, και να εξηγήσει τις επιπρόσθετες διατάξεις στους βουλευτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ