Tο πιο περιζήτητο δώρο που ζητούν τα παιδιά από τον Αγιο Βασίλη - iefimerida.gr

Tο πιο περιζήτητο δώρο που ζητούν τα παιδιά από τον Αγιο Βασίλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή χαράς και τα παιδιά ανυπομονούν κάθε χρόνο να έρθει η 25η του μήνα για να πάρουν το δώρο τους από τον Αι Βασίλη. Φέτος όμως, ο Άγιος θα χρεωθεί πολλά.

Τα Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά δώρα που ζητούσαν παλιά τα μικρά παιδιά, δεν είναι πλέον στην προτίμηση της νεότερης γενιάς.

Από σχετική Βρετανική έρευνα, που δημοσιεύει το mothersblog, τα τρία τέταρτα των παιδιών, ζητούν για δώρο ένα tablet ή κονσόλα παιχνιδιού. Το ανησυχητικό είναι πως οι ηλικίες των παιδιών που έγινε η έρευνα, κυμαίνονται από πέντε έως έντεκα ετών.
Η γενιά αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η γενιά της τεχνολογίας αφού και τα πιο μικρά παιδιά, από τριών ετών ξέρουν να χειρίζονται κινητά, tablets ή υπολογιστές.

Οι γονείς αντέδρασαν διαφορετικά μεταξύ τους στο αποτέλεσμα της έρευνας αφού το 46% θεωρεί ότι τα ηλεκτρονικά είναι πολύ ακριβά, το 29% πιστεύει πως τα παιδιά είναι πολύ μικρά και το 18% προτιμά πιο παραδοσιακά δώρα για τα παιδιά.

Άλλοι γονείς είναι πιο θετικοί στην ιδέα να αγοράσουν ηλεκτρονικά στα παιδιά τους. Το 21% θεωρούν πως από την στιγμή που γίνεται χρήση υπολογιστή στο σχολείο, δεν υπάρχει πρόβλημα να χρησιμοποιείται και στο σπίτι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ tablet Άγιος Βασίλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ