To περιοδικό Cosmopolitan από το 1886 μέχρι σήμερα - iefimerida.gr

To περιοδικό Cosmopolitan από το 1886 μέχρι σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί πλέον στα ράφια να βρίσκεις ένα girly περιοδικό με μπόλικο σεξ, beauty tips και ατελείωτο shopping, όμως το Cosmopolitan έχει πολλή μεγάλη ιστορία.Το περιοδικό που ξεκίνησε ως ανάγνωσμα για όλη την οικογένεια, μετατράπηκε σε λογοτεχνικό περιοδικό και κατέληξε σε φύλλο απευθυνόμενο αποκλειστικά στον γυναικείο πληθυσμό, τυπώνεται σε 36 γλώσσες και κυκλοφορεί σε περισσότερες από 100 χώρες.

Τα vintage εξώφυλλα που μπορεί κανείς να βρει στο διαδίκτυο, μόνο το ροζουλί Cosmo δεν θυμίζουν και μας γυρίζουν πίσω στο 1886 όταν ο εκδότης Paul Schlitch μιλούσε για ένα «πρωτοκλασσάτο οικογενειακό περιοδικό». Πολλά άλλαξαν από τότε, αλλά ακριβώς επειδή scripta manent μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά εξώφυλλα και σελίδες, ενός αν μη τι άλλω μακρόβιου τίτλου.

To περιοδικό Cosmopolitan από το 1886 μέχρι σήμερα | iefimerida.gr 0
To περιοδικό Cosmopolitan από το 1886 μέχρι σήμερα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cosmopolitan vintage τύπος εξώφυλλα pin up girls
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ