Σπείρα «γέμιζε» την ελληνική αγορά με ποτά-μπόμπες από τη Βουλγαρία -Πώς στήθηκε το κόλπο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπείρα «γέμιζε» την ελληνική αγορά με ποτά-μπόμπες από τη Βουλγαρία -Πώς στήθηκε το κόλπο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χρυσές δουλειές» φαίνεται πως έκανε μία σπείρα, αποτελούμενη από πέντε άτομα, η οποία εισήγαγε παράνομα από τη Βουλγαρία λαθραία ποτά και στη συνέχεια τα διακινούσε στη χώρα μας.Πίσω από την υπόθεση βρίσκονται ένας 54χρονος και ένας 42χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη στη Μάνδρα και τρία ακόμη άτομα, ηλικίας 63, 57 και 45 ετών, τα οποία αναζητούνται από τις Ελληνικές Αρχές.

Συνολικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατασχέθηκαν 2.830 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Συγκεκριμένα, ήταν μεσημέρι της Τρίτης όταν άνδρες της Αμεσης Δράσης πραγματοποίησαν έλεγχο στο φορτηγό, ιδιοκτησίας του 54χρονου, στο οποίο επέβαιναν ο ίδιος και ο 42χρονος. Στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χαρτοκιβώτια με 640 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών επώνυμων εταιρειών αμφιβόλου γνησιότητας και χωρίς ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Σπείρα «γέμιζε» την ελληνική αγορά με ποτά-μπόμπες από τη Βουλγαρία -Πώς στήθηκε το κόλπο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, προέκυψε ότι τα δύο άτομα είχαν συγκροτήσει με άλλους τρεις συνεργούς τους εγκληματική ομάδα, η οποία δρούσε εδώ και έξι μήνες. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις μπίζνες κατάφερναν να αποκομίσουν μεγάλη κέρδη.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε στεγασμένη αποθήκη που είχαν νοικιάσει για τον σκοπό αυτό στη Νέα Πέραμο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 200 χαρτοκιβώτια που περιείχαν 2.190 φιάλες νοθευμένων οινοπνευματωδών ποτών.

Σπείρα «γέμιζε» την ελληνική αγορά με ποτά-μπόμπες από τη Βουλγαρία -Πώς στήθηκε το κόλπο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ