Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα θα λέγαμε πως καλείστε να τα βάλετε με τις ψευδαισθήσεις σας. Δεν είναι ανάγκη να είστε καλοί και μάλιστα σε όλα. Επομένως, σήμερα δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να κάνει ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσει. Αν δεν το επιλέξετε, δεν αποκλείεται να θυμώσετε αρκετά με τον εαυτό σας για προσπάθειες που απλώς θα αποδειχθούν μάταιες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας αποδείξει με πολύ απλούς τρόπους, πόσο πολύ ματαιοπονείτε φορές. Έτσι, οι ελεύθεροι μην γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα, για να εισπράξετε ένα απλούστατο «όχι» στο τέλος...Οι δεσμευμένοι, αποφασίστε να δείτε την σχέση σας ως κάτι συναισθηματικώς πιο πολύπλοκο από μια απόδειξη πως «δεν μασάτε πουθενά»...Έχετε άνθρωπο απέναντι σας!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην προγραμματίσετε πράγματα που απλώς δεν θα συμβούν και το ξέρετε. Εκείνο που δεν ξέρετε είναι πως οι συνεργάτες σας έχουν και άλλες ιδέες και σας το κρύβουν. Για φροντίστε να το μάθετε, να μην κοπιάζετε άδικα!

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα χαλαρώστε όσο μπορείτε, καθώς οι ρυθμοί της ημέρας θα σας εξυπηρετήσουν αν δεν βιάζεστε οι ίδιοι, αν όμως έχετε να κάνετε πράγματα, τότε απλώς θα καταλάβετε πως αισθάνονται οι υπόλοιποι, όταν τους ζητάτε να ακολουθήσουν τους δικούς σας ρυθμούς. Η ημέρα δεν πρόκειται να σας κάνει την χάρη να επισπεύσει καταστάσεις, και για παν ενδεχόμενο, καλό θα είναι να έχετε κρατήσει δυνάμεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μάλλον έχει πάρει άδεια, και επομένως δεν θα τον βρείτε πουθενά. Έτσι, οι ελεύθεροι ετοιμάστε ψυχολογικά τον εαυτό σας, για μια επόμενη συνάντηση μαζί του. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα δεν αποκλείεται να σας «παραγκωνίσει» ελαφρώς, μην βιαστείτε να τα βάλετε με τον σύντροφο σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας μάλλον θα προβάλουν αντιστάσεις απέναντι σε όσα πείτε σήμερα. Μην επιμείνετε όμως να τους πάτε κόντρα. Το πιθανότερο, είναι πως έχουν συνυπολογίσει κάτι που εσείς ακόμη αγνοείτε. Ζητήστε να το γνωρίσετε και μετά να εκφέρετε γνώμη. Φανείτε προνοητικοί!

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα ας μην δοκιμάσετε τα όρια σας καλύτερα, διότι κατά πάσα πιθανότητα, όφελος δεν θα βγει. καλύτερα, αποτραβηχτείτε λίγο και αφήστε τα γεγονότα να σας υποδείξουν, ως που μπορείτε να κινηθείτε χωρίς να προκαλέσετε αντιδράσεις. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας μάλιστα, μπορεί και να σας προσφέρουν από μόνοι, αν δεν μπείτε σε διαδικασία να διεκδικήσετε...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορεί να σας φανεί πως σας μετράει, και μάλλον έτσι είναι. Επομένως, οι ελεύθεροι μην επιδοθείτε σε «πλαστές» συμπεριφορές, καθώς και να τον κερδίσετε, ψέμα θα είναι...Οι δεσμευμένοι, μην επαναπαυτείτε πως κάθε μέρα ο έρωτας θα τρέχει πίσω σας επειδή κάποτε σας είδε και «έπεσε ξερός». Αυτά είναι λόγια του αέρα...Κερδίστε τον ξανά και ξανά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, οργανώστε την σκέψη σας και όχι αυτή των συνεργατών σας. κάθε ένας είναι ικανός να ανταπεξέλθει μόνος του, και μάλιστα σήμερα, εσείς είστε αυτοί που καλούνται να το αποδείξουν για τον εαυτό τους.

Καρκίνος

ΓΓενικά
Σήμερα εσείς περισσότερο από κάθε άλλον, καλείστε να επιδείξετε προσαρμοστικότητα, κι αν το κάνετε, η ημέρα μπορεί να σας ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό. Μην βιαστείτε λοιπόν να αντιδράσετε απέναντι σε ό,τι δεν σας «γεμίζει το μάτι» από την πρώτη κιόλας εικόνα. Αντιθέτως, προσπαθήστε να δείτε πίσω από αυτήν, για να μην χάσετε τυχόν, οφέλη που έπονται...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μάλλον θα σας προκαλέσει να αντιδράσετε σπασμωδικά σήμερα, και αν οι ελεύθεροι δεν είστε σίγουροι πως αξίζει τον κόπο, μην βιαστείτε. Κυρίως αν σκοπεύετε, η απάντηση σας να είναι θετική. Και αύριο μέρα είναι...Οι δεσμευμένοι, μην παραξενευτείτε αν ο σύντροφος σας τα θέλει όλα δικά του σήμερα. Προσαρμοστείτε. Ελιχθείτε έξυπνα, ακόμη και αν δεν ενδώσετε σε αυτό που ζητάει.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, επενδύστε στην σκέψη πρωτίστως και κατόπιν στην δράση. Και μακάρι το ίδιο, να κάνουν και οι συνάδελφοι σας. Η ημέρα δεν επιτρέπει τάσεις επιμονής, και επομένως δεν πρόκειται να ωφελήσει κανέναν μέσα από τέτοιες επιλογές.

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος και η Σελήνη θα συμμαχήσουν για λίγο. Όμως, καθώς άλλες όψεις του κυβερνήτη σας, θα σας προτρέψουν να προβείτε παράλληλα, σε άσκοπες κινήσεις, φροντίστε ώστε να τις αποφύγετε. Μείνετε εστιασμένοι στο πρόγραμμα που ήδη έχετε κατά νου. Ξαφνικές αλλαγές όπως και «ξαφνική τύχη» από το πουθενά, σήμερα μπορεί να αποδειχθούν ύποπτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο έρωτας κάνει χρέη ανελκυστήρα, και μάλλον τραβάει περισσότερο προς τα κάτω. Έτσι, οι ελεύθεροι ας μην πιστέψετε όλα όσα θα σας πουν ή θα σας δείξουν. Μην αποθαρρύνεστε όμως κιόλας. Οι δε δεσμευμένοι, καθώς η σχέση εξαρτάται και από τα δυο μέλη, αφήστε το τι κάνει ο σύντροφος σας για εσάς, και δείτε τι κάνετε εσείς για εκείνον.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τους συνεργάτες σας να σας δείξουν πρώτοι, από τα σχέδια τους έως και τις προθέσεις τους, καθώς δεν αποκλείεται, να ξεκινήσετε γι' αλλού όμως να καταλήξετε αλλού σήμερα! στο χέρι σας είναι να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι...

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα καλείστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς σας, και όχι να τρέξετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, αφοσιωθείτε στην ποιότητα των καταστάσεων που σκοπεύετε να επιφέρετε για τον εαυτό σας -ή τους ανθρώπους σας- και όχι για την ποσότητα. Το «νούμερο», δεν θα σας κάνει περισσότερο χαρούμενους. Ίσα-ίσα που θα σας αγχώσει κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρωτας δεν είναι μόνο να κερδίσεις τον άλλον, αλλά να ξέρεις και «τι θα τον κάνεις». Επομένως οι ελεύθεροι, αν σας δοθεί η ευκαιρία, αναλογιστείτε πρώτα από όλα αυτό το τόσο απλό...Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να σας προκαλέσει νευρικότητα σήμερα, καλύτερα να μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Εσείς ας πούμε τι θα κάνατε για να την αποτρέψετε; Αυτό μετράει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο υπολογίστε σωστά τις παραμέτρους, αλλά κάντε το μαζί με τους συνεργάτες σας. Ποιο το όφελος να βρεθείτε σε αντιπαράθεση και τα έσοδα να περνάνε από την δίπλα πόρτα;

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν. Προσαρμοστείτε, όμως μην αναλωθείτε. Και σε κάθε περίπτωση, διαχωρίστε την διάθεση σας, όχι την στάση σας από τα πράγματα. Έτσι, οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας θα παραδεχθούν πως ξέρετε και να ελίσσεστε -εκεί που αρμόζει-, αλλά και να διατηρείτε με ακεραιότητα την στάση σας, ως ελεύθεροι άνθρωποι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να υποθέτει ό,τι τον συμφέρει, αυτό όμως δεν σημαίνει πως εσείς καλείστε να το υιοθετήσετε αυτομάτως. Έτσι, οι ελεύθεροι μην «πιεστείτε» να συμφωνήσετε μαζί του. Κάντε μόνο από επιλογή. Φανείτε όμως ευγενικοί. Οι δεσμευμένοι, καθώς στους οικείους πάντοτε φερόμαστε πιο «άνετα», μην τυχόν ξεσπάσετε στην σχέση σας, όσα δεν τολμάτε να πείτε παραέξω...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ημέρα μπορεί να σας «στριμώξει» λίγο, από άποψη «εγωισμού» κυρίως, καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε, πως φορές, άλλα υποθέτετε εσείς πως συνέβησαν στον χώρο εργασίας σας, και άλλα εντέλει αποδεικνύονται...Σε κάθε περίπτωση, μείνετε μακριά από τάσεις μηχανορραφίας οι ίδιοι!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε πως οι συγκυρίες δεν είναι όπως θα τις θέλατε. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει τίποτε για εσάς, καθώς είστε από τα ζώδια που πάνε ευθεία ό,τι κι αν γίνει. Βεβαίως, αν θυμηθείτε να ελιχθείτε και λίγο, κι αυτό καλό θα είναι. Οπότε και οι άνθρωποι του κοντινού σας περιβάλλοντος να μην θεωρήσουν -καλώς ή κακώς- την στάση σας προκλητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να κάνει πίσω σήμερα, και οι ελεύθεροι καλό θα είναι να δεχθείτε την επιλογή του χωρίς διαμαρτυρίες. Δεν λέμε να μην εκφέρετε σαφώς την δική σας θέση, όχι όμως και να του την επιβάλλετε...Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας οδηγήσει σε «παγίδες» μην ανοίξετε κάθε πόρτα που θα δείτε μπροστά σας. Μεταφορικώς ή κυριολεκτικώς!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας, και μην υποβάλετε τον εαυτό σας σε επιπλέον «δοκιμασίες». Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτε και σε κανέναν, πόσο μάλλον στον εαυτό σας. Όλοι ξέρουν πόσο πολύ προσπαθείτε!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα καλείστε να πάρετε «μπροστά»! Γυρίστε λοιπόν το κλειδί της μηχανής σας, και μην ονειρεύεστε πως τρέχετε σε αγώνες, ενώ είστε ακόμη τυλιγμένοι με το πάπλωμα. Άλλο είναι να οραματίζεστε πως κάνετε κάτι, και άλλο να το πραγματώνετε επί της ουσίας. Προσέξτε όμως, καθώς άλλο πάλι είναι να πραγματώνετε κάτι, και άλλο να επιβάλλετε πράγματα που δεν χρειαζόταν καν, να συμβούν. Για ψαχτείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας προσφέρει τα φτερά, όμως μόνον εσείς θα τα κουνήσετε για τον εαυτό σας, όχι εκείνος. Έτσι, οι ελεύθεροι διαχωρίστε τι πραγματικά θέλετε και κάντε το! Οι δεσμευμένοι, μην περιμένετε από τον σύντροφο σας να σας πει τι θα κάνετε σήμερα, όμως μην του πείτε ούτε κι εσείς. Αφήστε τον να διαλέξει, όπως καλείστε να κάνετε και οι ίδιοι.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προγράμματα που οι συνεργάτες σας, σας ρώτησαν αν θα συμμετέχετε και είπατε «όχι», ίσως σήμερα και να τα έχουν βάλει μπροστά. Μήπως να αλλάξετε γνώμη;

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα δεν αποκλείεται να διαπιστώσετε, πως ενώ είχατε συνεννοηθεί άλλα, συμβαίνουν άλλα. Μην βιαστείτε να αντιδράσετε, απλώς ζητήστε να μάθετε τους λόγους που επέφεραν τις όποιες αλλαγές. Εξάλλου, είναι πολύ πιθανόν οι νέες συνθήκες να είναι για το καλό σας. Απλώς ο τρόπος, ίσως να μην είναι και ο καλύτερος. Δείξτε προσαρμοστικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να έχει αποφασίσει να σας φέρει στα νερά του και καθώς είστε και εσείς «δύσκολοι» στο να σας φέρει βόλτα κανείς, να μην ξέρει πώς να το επιτύχει. Έτσι, οι ελεύθεροι δώστε του «χώρο» και το πολύ, κρίνετε από το αποτέλεσμα. Οι δεσμευμένοι μην παραπονιέστε στην σχέση σας για όλα εκείνα που σας συμβαίνουν έξω από αυτήν, καθώς αυτομάτως, για εκείνον επισυμβαίνουν μέσα σε αυτήν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τον χρόνο να δείξει αν οι αποφάσεις κάποιων ανθρώπων, συνεργατών ή όχι, μπορούν να επιφέρουν καλά αποτελέσματα. Μην διακόπτετε την προσπάθεια τους χωρίς λόγο. Κάτι καλό μπορεί να προκύψει!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα φανείτε δεκτικοί, και αφήστε ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, ακόμη και να επέμβουν στα «δικά σας» πράγματα ή καταστάσεις. Σαφώς, η εποπτεία θα είναι όλη δική σας, όμως αν δείξετε εμπιστοσύνη στους κατάλληλους ανθρώπους, δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν πόρτες που από μόνοι σας -καλώς ή κακώς- δεν μπορείτε! Αποδεχθείτε αυτό το δώρο, όμως να είστε σίγουροι σε ποιους παραδίνετε «κλειδιά»!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας πρέπει να είναι και έμπιστος, ειδάλλως μπορεί να είναι πολλά, όμως έρωτας μια φορά δεν είναι. Έτσι, οι ελεύθεροι, μην χαρίσετε τα δώρα σας σε όποιον έχει απλώς, αστραφτερό χαμόγελο....Οι δεσμευμένοι, καθώς τα μάτια λένε, είναι κυρίως ο καθρέφτης της ψυχής, αναζητήστε εκεί την ομορφιά του κόσμου. Στα μάτια του συντρόφου σας!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναλωθείτε σε λεπτομέρειες την στιγμή που γύρω σας συμβαίνουν σημαντικότερα πράγματα. Επίσης, εμπιστευτείτε σε κάθε τομέα εκείνους που πραγματικά ξέρουν «τι τους γίνεται», όχι εκείνους που το ισχυρίζονται, και σήμερα, φτιάξετε μια ομάδα που «πετάει»!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα απαγορεύονται οι «ψευδαισθήσεις», και μάλλον πρέπει να το γράψετε σε πανό, και να το κρεμάσετε ψηλά στον τοίχο. Αφοσιωθείτε λοιπόν να καταλάβετε τι κάνουν οι γύρω σας και με ποια κίνητρα. Αναζητήστε την πραγματική αιτία των πράξεων τους και όχι εκείνο που φανταστήκατε εσείς με την πρώτη ματιά. Πιθανότατα, θα ανακαλύψετε πως αυτά τα δυο, απέχουν μεταξύ τους όσο η Σελήνη από τον Ποσειδώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα δεν θέλει να σας την κάνει την χάρη, και μάλλον οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να έχετε ανάλογες απαιτήσεις από 'κείνον. Οι δεσμευμένοι μην αναγκάσετε τον σύντροφο σας να σας πει εκείνα που θέλει να κρατήσει για τον εαυτό του, και καθώς δεν αποκλείεται να μην σας αρέσουν κιόλας, αφήστε το για μια άλλη φορά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην επιλέξετε την εύκολη οδό σήμερα, σαφώς όμως μην ταλαιπωρήσετε και τον εαυτό σας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Όπως καταλαβαίνετε, καλείστε να είστε συγκεντρωμένοι στην ουσία των πραγμάτων και στα επαγγελματικά!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ