Πώς να πείτε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης -Απολαυστικό βίντεο με «μαύρες» συμβουλές - iefimerida.gr

Πώς να πείτε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης -Απολαυστικό βίντεο με «μαύρες» συμβουλές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γράμματα, δώρα και η απειλή ότι αν κάποιος δεν είναι καλό παιδί, ο Αγιος Βασίλης θα τον ξεχάσει. Ποιος και κυρίως πώς όμως θα γκρεμίσει το μύθο του χαμογελαστού στρουμπουλού καλού κυρίου με το έλκηθρο που υπάρχει στο παιδικό μυαλό; Ο κύριος... Ειλικρινής έχει τον τρόπο.

Ο Mr. Forthright «ξαναχτύπησε» εγκαίρως για να δώσει λύση σε αυτό το «καυτό» ζήτημα των γιορτών. Ο φαινομενικά συμπαθής παππούλης έχει γίνει διάσημος πρωταγωνιστώντας σε βίντεο με αμφιλεγόμενες συμβουλές στο YouTube.

Αντίστοιχα απολαυστικό είναι και το συγκεκριμένο βίντεο για το πώς θα πουν οι γονείς στα παιδιά τους ότι δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης. Τι προτείνει; Να τους πουν πως επιβλήθηκαν στον Αγιο περιοριστικά μέτρα γιατί παρακολουθούσε παιδάκια, να επικαλεστούν τις κλιματολογικές αλλαγές και ότι το λιώσιμο των πάγων τον εξαφάνισε, όπως βέβαια να αναφέρουν το προφανές: ότι κανένας τόσο χοντρός άνθρωπος δεν χωρά σε καμινάδα από τζάκι.

Οι συμβουλές του είναι βέβαια ξεκαρδιστικές για τους ενήλικες, αλλά πιθανότατα θα προκαλέσουν παιδικά τραύματα στους πιτσιρικάδες που πιστεύουν ακόμη ότι υπάρχει Αγιος Βασίλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Άγιος Βασίλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ