Πού και πώς θα γίνονται στην Αθήνα οι αίτησεις επανασύνδεσης ρεύματος -Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται - iefimerida.gr

Πού και πώς θα γίνονται στην Αθήνα οι αίτησεις επανασύνδεσης ρεύματος -Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα επτά σημεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη, του δήμου Αθηναίων, θα πρέπει να προσέλθουν από αύριο και έως την ερχόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου οι οικονομικά αδύναμοι πολίτες του δήμου Αθηναίων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη ΔΕΗ, δηλαδή έχει κοπεί το ρεύμα ή πρόκειται άμεσα να κοπεί λόγω αδυναμίας καταβολής του αντιτίμου του λογαριασμού.

Οι δημότες, που έως την 1η Νοεμβρίου έχουν ενταχθεί στις κοινωνικο-προνιακές δομές του δήμου, θα πρέπει να προσέλθουν με την ταυτότητά τους και το λογαριασμό της ΔΕΗ. Τα στοιχεία θα συλλέξει ο δήμος Αθηναίων και στη συνέχεια θα τα προωθήσει στη ΔΕΗ, προκειμένου να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος.

Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται από αύριο το πρωί αποκλειστικά στο τηλεφωνικό κέντρο του δήμου Αθηναίων στο τηλέφωνο «1595».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ