Πουλήθηκε για $2.4 εκατομμύρια σε Άραβα μεγιστάνα - iefimerida.gr

Πουλήθηκε για $2.4 εκατομμύρια σε Άραβα μεγιστάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συγκεκριμένη Bugatti Veyron πουλήθηκε στο εξωπραγματικό αυτό ποσό σε κάτοικο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μόλις πριν λίγες εβδομάδες.

Τέτοιου είδους αγορές δεν είναι ασφαλώς για τον καθένα, αλλά η αγορά του Κόλπου φαίνεται να αποτελεί εξαιρετικά πρoσοδοφόρο έδαφος για τους πωλητές "high-end" προϊόντων.

Η αγορά πολυτελών αυτοκινήτων αναμένεται να αυξηθεί κατα 20% στην περιοχή των πετρελαίων αυτό το έτος, το οποίο αποτελεί το διπλάσιο ποσοστό των συνολικών πωλήσεων αυτοκινήτων σε γενικότερο πλαίσιο.

Η δυνατή και συνεχιζόμενη ανάπτυξη στην πλειοψηφία των χωρών γύρω από τον Κόλπο, έρχεται σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες του Αραβικού κόσμου όπου Άιγυπτος,Τυνησία,Λιβύη,Συρία,Μπαχρέιν,Υεμένη δείχνουν να έχουν δεχτεί καίριο πλήγμα στην αγορά του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ