Ραγκούσης: Οσο η κυβέρνηση δεν αποκαθιστά τις αδικίες, η Χρυσή Αυγή θα ενισχύεται - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Οσο η κυβέρνηση δεν αποκαθιστά τις αδικίες, η Χρυσή Αυγή θα ενισχύεται

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης άσκησε ο Γιάννης Ραγκούσης κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Κωστή Παπαϊωάννου «Τα καθαρά χέρια της Χρυσής Αυγής - Εφαρμογές ναζιστικής καθαρότητας», προβλέποντας ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ακροδεξιού μορφώματος όσο δεν αποκαθίστανται οι κοινωνικές αδικίες από την κυβέρνηση.

Κατά τον πρώην υπουργό είναι δικαιολογημένη η στάση της ελληνικής ελληνικής κοινωνίας, η οποία μάλιστα θα καθορίσει την εκλογική συμπεριφορά των πολιτών και ανέφερε χαρακτηριστικά παραδείγματα που ενισχύσουν την αίσθηση της κοινωνικής αδικίας όπως:

  • Δεν προχωρεί στον έλεγχο των πολλών λιστών που υπάρχουν και όχι μόνο η λίστα Λαγκάρντ καθώς δισεκατομμύρια ευρώ έχουν εμβασθεί στο εξωτερικό και δεν έχουν ελεγχθεί,
  • Τα κέρδη των επιχειρήσεων διαρκώς αυξάνονται επειδή διαρκώς μειώνεται το μισθολογικό κόστος
  • Συνεχίζεται η αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών χωρίς διαγωνισμό
  • Το ΚΚΕ πωλεί την τηλεοπτική του άδεια και τα χρήματα πάνε στο κομματικό ταμείο και όχι στα ταμεία του κράτους
  • Η κυβέρνηση νομοθέτησε φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές

«Η Χρυσή Αυγή με τα χεριά της βαμμένα στο αίμα και στο μαύρο πολιτικό χρήμα» επισήμανε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε πως «θα συνεχίσει να είναι παρούσα όσο δεν αποκαθίσταται η κοινωνική αδικία» και κάλεσε τις «υγιείς δυνάμεις» να το αντιληφθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα, ώστε το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής να παρακμάσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ