Τελικά υπάρχει ο Αγιος Βασίλης: Αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί τις ευχές των επιβατών της [βίντεο] - iefimerida.gr

Τελικά υπάρχει ο Αγιος Βασίλης: Αεροπορική εταιρεία πραγματοποιεί τις ευχές των επιβατών της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πολύ τρυφερή Χριστουγεννιάτικη έκπληξη ετοίμασε στους επιβάτες της μία Καναδική αεροπορική εταιρεία, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να πιστέψουν ξανά στον Αγιο Βασίλη.

Στο βίντεο της καμπάνιας, οι επιβάτες, λίγες ώρες πριν την πτήση από Τορόντο για Οντάριο, περνάνε από μία γιγαντοοθόνη στην οποία κάθεται ο χαρωπός Αγιος ντυμένος στα χρώματα της εταιρείας WestJet και τους ρωτάει τι δώρο θα ήθελαν για τις γιορτές.

Από λούτρινα κουκλάκια και πλαστικούς δεινόσαυρους, μέχρι Samsung Galaxy και τηλεόραση Plasma, μικροί και μεγάλοι έκαναν στον Αγιο τις ευχές τους και στη συνέχεια χαρούμενοι και ανυποψίαστοι ξεκίνησαν για την πτήση.

Ωστόσο δεν ήξεραν ότι τα ξωτικά του Αη Βασίλη κατέγραψαν όλες τους τις ευχές και έτρεξαν αμέσως στα μαγαζιά να τις κάνουν πραγματικότητα.

Ετσι όταν η πτήση έφτασε στο Οντάριο, εκτός από τις βαλίτσες, η πλατφόρμα άρχισε ξαφνικά να βγάζει και δώρα. Πολύχρωμα κουτιά με το όνομα του κάθε επιβάτη πάνω τους, έκρυβαν μέσα αυτό που ζήτησε από τον Αγιο Βασίλη πριν την πτήση, κάνοντας τα φετινά Χριστούγεννα πραγματικά αξέχαστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ