Τα νούμερα δεν βγαίνουν: Πώς χώρεσαν 3.000 άτομα σε θέατρο 750 θέσεων στην εκδήλωση των 58 [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα νούμερα δεν βγαίνουν: Πώς χώρεσαν 3.000 άτομα σε θέατρο 750 θέσεων στην εκδήλωση των 58 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς ο ενθουσιασμός, τα θετικά σχόλια αλλά και η αιχμηρή κριτική για την εκδήλωση των 58 χθες στο Ακροπόλ αρχίζουν και κοπάζουν σήμερα, προκύπτει ένα εύλογο ερώτημα: Μα που στο καλό χώρεσαν οι 2.000 ή κατά άλλους 3.000 θεατές της εκδήλωσης, σε ένα θέατρο που έχει 750 θέσεις.

Τα νούμερα δεν βγαίνουν: Πώς χώρεσαν 3.000 άτομα σε θέατρο 750 θέσεων στην εκδήλωση των 58 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ανακαινισμένο, άρτιο θέατρο Ακροπόλ, μαζί τα θεωρεία του διαθέτει 750 θέσεις. Υπολογίζοντας έναν αριθμό ορθίων και φυσικά κάποιους που μπήκαν είδαν και απήλθαν και πάλι οι αριθμοί δεν φτάνουν για τα 2.000 ή και 3.000 άτομα που γράφουν σήμερα οι εφημερίδες πως παραβρέθηκαν. Διότι προφανώς, οι κανόνες ασφαλείας που τηρήθηκαν δεν θα επέτρεψαν να κρέμονται οι ενδιαφερόμενοι σαν τα τσαμπιά σε θεωρεία και διαδρόμους. To θέατρο ήταν σίγουρα κατάμεστο, όμως και πάλι: οι αριθμοί δεν βγαίνουν.

Φωτογραφίες Παναγιώτης Τζάμαρος, Μενέλαος Μυρίλλας, fospotos

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ακροπόλ 58
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ