Στο Στρασβούργο ο Τσίπρας -Θα έχει τετ α τετ με τον Ρεν - iefimerida.gr

Στο Στρασβούργο ο Τσίπρας -Θα έχει τετ α τετ με τον Ρεν

Στο Στρασβούργο ο Τσίπρας -Θα έχει τετ α τετ με τον Ρεν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του ραντεβού με τον Επίτροπο Νομισματικών Υποθέσεων Όλι Ρεν θα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Πέμπτη, καθώς μεταβαίνει στο Στρασβούργο για το Troika Report.Με φόντο την υποψηφιότητα του Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, τέτοιου είδους επαφές και συναντήσεις με ευρωβουλευτές και θεσμικούς παράγοντες του ευρωκοινοβουλίου αναμένεται να πυκνώσουν λένε στην Κουμουνδούρου.

Στο πλαίσιο αυτό, και σε συνδυασμό με την αδιέξοδη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη χώρα, στο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν πως «η συνάντηση με τον Επίτροπο Νομισματικών Υποθέσεων δείχνει την αποδοχή εκ μέρους των Ευρωπαίων πως ο ΣΥΡΙΖΑ αύριο μπορεί να είναι κυβέρνηση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, - ο οποίος δεν είχε συναντηθεί με τον κ. Ρεν τον Οκτώβριο που είχε επισκεφθεί την Αθήνα-, θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τα στρατηγικά αδιέξοδα των κυρίαρχων πολιτικών που πλήττουν την Ευρώπη και θα θέσει το ζήτημα της βιωσιμότητας του Ελληνικού χρέους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ