Τα ζώδια της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη περνάει στο ζώδιο σας, το ζήτημα είναι πως σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον κυβερνήτη σας, ο οποίος βρίσκεται απέναντι, στο ζώδιο του Ζυγού. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε, και μην τα βάλετε με τους άλλους. Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να λυθούν, όμως όπως δεν βοηθάει η αναβολή, δεν βοηθάνε ούτε οι βιαστικές αποφάσεις. Ξεκαθαρίστε κάθε τι, ακολουθώντας κυρίως μια έξυπνη διαδρομή. Τρόπο θέλει...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας βάλει να «τσακωθείτε» με τον εαυτό σας σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι φροντίστε να ξέρετε με ποιανού το μέρος είσαστε. Μπορεί βέβαια ο έρωτας, να έχει δίκιο...Οι δεσμευμένοι, καθώς μπορεί να αλλάξουν οι ρόλοι στην σχέση σας σήμερα, μην παραξενευτείτε. Όλα ένας κύκλος είναι, που γυρίζει...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας «εκρήξεις» που μπορεί να σας εκθέσουν. Αντιθέτως, αξιοποιήστε την ευφυΐα σας, και οι συνεργάτες σας, θα σας ακολουθήσουν με μεγάλη ευχαρίστηση. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να πάρετε οικονομικά ρίσκα, που δεν χρειάζονται!

Ταύρος

Γενικά
Δραστηριοποιηθείτε σήμερα, όμως μην βγάλετε ως Ταύροι τα «κέρατα» σας μπροστά. Αντιθέτως, πορευθείτε με την καλή σας την καρδιά. Έτσι, ούτε «κόκκινα πανιά» θα βρείτε στον δρόμο σας, ούτε «...Κύκλωπες και Λαιστρυγόνες...» που θα έλεγε και ο Καβάφης. Σε κάθε περίπτωση επικαλεστείτε την καλή σας διάθεση και μόνον, καθώς αν ενδυθείτε το ένδυμα του «πολέμου», μόνο προβλήματα θα δημιουργήσετε για τον εαυτό σας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να πέσει καταγής για χάρη σας, όμως αν οι ελεύθεροι αξιώσετε απαιτήσεις, εκείνα που θα πέσουν πρώτα «χάμω», θα είναι τα όνειρα σας. Αφήστε τον να σας επιλέξει! Οι δεσμευμένοι, καθώς ο έρωτας έχει πολλά προσωπεία, σήμερα φορέστε εκείνο του αγαπησιάρη περισσότερο, παρά του «έτοιμου για όλα».

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναλωθείτε να εξηγήσετε εκεί που ο λόγος σας δεν περνάει ή απλώς δεν γίνεται κατανοητός. Αντιθέτως, αξιοποιήστε την δυναμικότητα σας σε συνδυασμό με την ευφυΐα σας, και αφήστε εκείνους που θα καταλάβουν, να ακολουθήσουν από μόνοι.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα έχετε κάθε δικαίωμα, να υποστηρίξετε πως και γρήγορα μπορείτε να σκέφτεστε και εύστοχα. Προσέξτε μόνον, καθώς δεν πρόκειται να συμμεριστούν άπαντες αυτή σας την ικανότητα. Καλύτερα λοιπόν να αρκεστείτε στην ουσία των πραγμάτων και όχι στο να επιδείξετε τις ικανότητες σας, εκεί που απλώς θα χάσετε τον χρόνο σας. Σε κάθε περίπτωση, αναζητήστε να ανοίξετε πόρτες για ένα καλύτερο αύριο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ο έρωτας δεν αποκλείεται να σας κυττάζει με κομμένη την ανάσα. Έτσι, οι ελεύθεροι, μην χάσετε τον χρόνο σας σε στείρους εντυπωσιασμούς. Προχωρήστε στην ουσία. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας δώσει ένα δυνατό προβάδισμα, δείξτε την αγάπη σας με τρόπο που να μείνει αξέχαστος. Θα μετρήσει σαφώς!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε ευκαιρίες να πάτε την σταδιοδρομία σας ένα βήμα πιο ψηλά. Για να γίνει μάλιστα πιο εύκολο κάτι τέτοιο, αξιοποιήστε κυρίως την ευστροφία σας. Βρείτε επομένως ικανούς συμμάχους, οι οποίοι θα σας προωθήσουν, επειδή πιστεύουν στις ικανότητες σας.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη αντιμάχεται τον Άρη, ενώ κοντράρει και τον Κρόνο. Γεγονός που σημαίνει, πως αν θέλετε να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με «καλοθελητές» που εύκολα θα σας κάνουν την ζωή δύσκολη, θα χρειαστεί να είστε αρκετά έξυπνοι, ώστε να ελιχθείτε και όχι να συγκρουστείτε μαζί τους, αν τυχόν συναντηθείτε μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας δεν αποκλείεται να σας βάλει σε μπελάδες σήμερα, έτσι οι ελεύθεροι, μην δοκιμάσετε να τα «βάλετε» μαζί του ίσα για να δείξετε ποιοι είστε. Αν ξέρετε εσείς ποιοι είστε, φτάνει! Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα ζητά την συνδρομή σας για να κυλήσει όμορφα, φροντίστε να αποδειχθείτε δεκτικοί και στοργικοί σήμερα. Όχι αντιδραστικοί τυχόν!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να εξασφαλίσετε τις οικονομικές σας απολαβές, κυρίως μην ετοιμάζοντας το ένα σχέδιο επάνω στο άλλο. Μην ξοδεύετε πριν καν μαζέψετε. Το έξυπνο αντιθέτως, θα είναι να μαζεύετε, και πριν ξοδέψετε, να ξαναμαζεύετε! Κι αν το κρίνετε, ζητήστε την βοήθεια ενός έμπιστου συνεργάτη ή κάποιου περισσότερο ειδικού!

Λέων

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος έχει να πει δυο λόγια με τον Δία από το ζώδιο του Καρκίνου. Και καθώς ο δεύτερος θεωρείται εξ' ορισμού καλή βοήθεια, φροντίστε να ακούσετε οπωσδήποτε το μέσα σας αν τυχόν χρειαστείτε «βοήθεια». Μόνο καλό θα έχει να μοιραστεί μαζί σας. Παράλληλα, μην παρασυρθείτε από μεγάλα πλάνα και όνειρα απατηλά. Εστιάστε σε ποιο απτά πράγματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας αναγκάσει να δείτε αλήθειες κατά την διάρκεια της ημέρας, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην σταθείτε σε εκείνα που σας ευχαριστούν ή σας δυσαρεστούν απλώς, σύμφωνα με το τι σκεφτόσασταν εσείς. Το ίδιο ακριβώς και οι δεσμευμένοι. Καθώς ο έρωτας σήμερα, μπορεί να σας κάνει ένα μεγάλο δώρο για εσάς τους ίδιους.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εστιάστε στην ουσιαστική βοήθεια που κάποιοι συνεργάτες μπορούν να σας προσφέρουν σήμερα. Μην τους αποπάρετε αντιθέτως, παρασυρόμενοι από τα όμορφα λόγια ανθρώπων που σας κολακεύουν με μοναδικό σκοπό να περάσουν από το ταμείο.

Παρθένος

Γενικά
Σήμερα καλείστε να κινηθείτε εστιασμένα και συντονισμένα. Ο κυβερνήτης σας βρίσκεται σε καλή «φόρμα» και επιπλέον κάνει καλές όψεις. Έτσι, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να συντονιστεί με ό,τι τυχόν σας χαλάει την διάθεση, και να αναβάλετε την προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη, επειδή δήθεν κάτι πάντοτε σας εμποδίζει. Αποδεσμευτείτε από παλαιωμένες αντιλήψεις, και αναζητήστε την προσωπική σας πρόοδο, χωρίς «ναι μεν, αλλά»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας σήμερα μπορεί να θέλει να κάνετε τον κλόουν, δεν σημαίνει ούτε πως θα τον κάνετε, ούτε πως όχι. Ελεύθεροι είστε και ό,τι κάνετε, το κάνετε επειδή αρέσει σ' εσάς και μόνον. Οι δεσμευμένοι, καθώς μια λάθος κίνηση μπορεί να σας κάνει να φανείτε «ανόητοι», αξιοποιήστε την ικανότητα σας να διακρίνετε τις στιγμές, όσο και την διάθεση που τις συνοδεύει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να διαπρέψετε, φροντίστε να κρίνετε με «ωριμότητα» τις ευκαιρίες που τυχόν σας παρέχονται. Αποφύγετε περιττές κινήσεις. Μια, και κέντρο!

Ζυγός

Γενικά
Η ημέρα εκδηλώνεται αρκετά ενεργή σήμερα για εσάς, καθώς τόσο η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη όσο και ο Άρης στις πρώτες ακόμη μοίρες του ζωδίου σας, θα σας προκαλέσουν να φερθείτε δυναμικά. Προσέξτε μόνον, καθώς άλλο είναι να φερθείτε δυναμικά για εσάς τους ίδιους, και άλλο επιθετικά απέναντι σε άλλους. Το πρώτο θα σας ωφελήσει, το δεύτερο θα σας βάλει σε μπελάδες. Διαχωρίστε τα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας δημιουργήσει διλήμματα σήμερα, και καλό θα είναι οι ελεύθεροι, να μην προσπαθήσετε να τα λύσετε επιβάλλοντας τυχόν την άποψη σας. Δεν θα βγάλετε κάτι! Οι δεσμευμένοι, καθώς οι σχέσεις βασίζονται στην αγάπη και όχι στην κόντρα, προσέξτε πολύ το ύφος που θα χρησιμοποιήσετε, κάθε φορά που διεκδικείτε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές ακόμη και ανάμεσα σε καλούς συνεργάτες. Έτσι, αν τύχει σ' εσάς, αποφύγετε τόσο την απευθείας σύγκρουση, όσο όμως και να υποτιμήσετε τα δικαιώματα σας, λέγοντας μόνον «ναι»...

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα μην αφήστε τους ρυθμούς να σας παρασύρουν. Η Τρίτη ως ημέρα είναι αφιερωμένη στον Άρη, τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη, και καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση μαζί του, μια έξυπνη κίνηση από μέρους σας, θα είναι να μείνετε αμέτοχοι απέναντι στα γεγονότα. Όχι να εμπλακείτε και να σας παρασύρουν όπως τα κύματα τη βάρκα. Ορίστε τα όρια σας, την θέση σας, και μην κουνήσετε «ρούπι»...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας δώσει λάθος μηνύματα, και για να ευνοηθείτε οι ελεύθεροι, απαιτείτε να ξέρετε οι ίδιοι για εσάς, όχι να ακούσετε εκείνον. Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται η ημέρα να προσπαθήσει να σας εξαναγκάσει σε λήψη άμεσων αποφάσεων, κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας, να κερδίσετε χρόνο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, ούτε η κατά μέτωπο σύγκρουση με συνεργάτες ωφελεί, ούτε και να υπομείνετε επειδή «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά». Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ανάπτυξη, ανεξάρτητα από το τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα ο Ήλιος μέσα από το ζώδιο σας, «αμφισβητεί» την καλή πρόθεση του κυβερνήτη σας, και καλό θα είναι να μην διαλέξετε «στρατόπεδο» σε καμμιά περίπτωση, στην καθημερινότητα σας. Συμφιλιωθείτε με τα συναισθήματα σας όπως και με τους ανθρώπους γύρω σας, και να είστε σίγουροι, πως αν αποφύγετε να κάνετε επιλογές που στα μάτια των άλλων θα μοιάζουν τυχαίες, εκείνοι θα σας εμπιστευτούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας περιμένει από εσάς την πρώτη κίνηση, το ζήτημα είναι πως εσείς, μάλλον αμφισβητείτε τις δυνάμεις σας. Έτσι, οι ελεύθεροι αποφασίστε ποιον ρόλο θέλετε να έχετε σε μια σχέση, και κινηθείτε αναλόγως. Οι δεσμευμένοι, καθώς επίσης η σχέση σας περιμένει κυρίως από εσάς, εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, και γίνετε επιτέλους το στήριγμα που ζητά ο σύντροφος σας. Μπορείτε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην παραβλέψετε το γεγονός πως οι συνάδελφοι σας αναμένουν την βοήθεια σας. Πατήστε γερά τα πόδια σας στην γη. Υπάρχουν εργασίες που πρέπει να γίνουν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο!

Αιγόκερως

Γενικά
Η εύνοια σας ας θεωρηθεί δεδομένη και σήμερα. Όμως εκείνο που απαιτείται να καταλάβετε, είναι πως γεγονότα που αυτήν την στιγμή σας φαντάζουν από άσκοπα έως ενοχλητικά, ίσως τελικά αποδειχθούν χρήσιμα για το μέλλον σας. Έτσι, μην βιαστείτε να αξιολογήσετε περιστατικά της ζωής σας με βάση το τι εμφανίζουν άμεσα, αλλά και με το τι μπορεί να επιφέρουν αργότερα. Καθώς φορές, «τα αγαθά κόποις κτώνται»...Φερθείτε έξυπνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας δοκιμάζει και αυτό να έχει αρχίσει να σας εκνευρίζει πλέον, όμως αν το καλοσκεφτείτε οι ελεύθεροι, όλο μ' εσάς ασχολείται...Οι δεσμευμένοι, καθώς δεν αποκλείεται άλλο να συμβαίνει και άλλο να φάνηκε με την πρώτη ματιά, κλείστε τα μάτια και ξανανοίξετε τα! Μάλλον θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Ο σύντροφος σας, σας ετοιμάζει ένα δώρο, αλλά εγώ δεν είπα τίποτε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, πολλά παίζονται κάτω από το τραπέζι αυτές τις ημέρες. Και καθώς δεν έχετε την ικανότητα να επεμβαίνετε σε όλα, αναζητήστε κυρίως έμπιστους συνεργάτες. Απαιτείται συνέπεια!

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσάς, καθώς Ερμής και Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ καλή όψη. Αξιοποιήστε την «τετράγωνη» λογική που διαθέτετε, όχι για να σκληρύνετε την στάση σας απέναντι σε τρίτους, αλλά για να διαπιστώσετε αντιθέτως, ως που μπορούν να αντιληφθούν εκείνα που πρεσβεύετε, και πλέον μην αντιμάχεστε μαζί τους. Σε κάθε περίπτωση, η ικανότητα σας να βλέπετε «παρακάτω», μπορεί να ανοίξει πόρτες για την ζωή σας. Αξιοποιήστε την!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας παραξενέψει, και μάλλον είστε εσείς εκείνοι που τον έχετε φέρει σε ανάλογη θέση. Έτσι, οι ελεύθεροι φέρτε το παιχνίδι στα μέτρα σας. Οι δε δεσμευμένοι, αξιοποιήστε την εύνοια της ημέρας, για να κάνετε τον σύντροφο σας να «ξετρελαθεί» μαζί σας. Τόσο απλά, τα υπόλοιπα περισσεύουν!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η εύνοια της ημέρας είναι δεδομένη, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε την ευφυΐα σας για να προοδεύσετε, και όχι για ανταγωνιστείτε συναδέλφους. Υπάρχουν όψεις που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Τα μάτια σας ευθεία!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα προσέξτε τι θα πείτε και σε ποιόν θα το πείτε. Για να είστε σίγουροι μάλιστα πως εκείνα που σκέφτεστε θα γίνουν σεβαστά από το περιβάλλον σας, απαιτείται πρώτον να τα «φιλτράρετε» οι ίδιοι πριν τα εκστομίσετε, και δεύτερον να τα μοιραστείτε μόνον με ανθρώπους που γνωρίζουν πως σκέφτεστε. Διότι εκείνοι ίσως καταλάβουν το βάθος της έμπνευσης, που μπορεί και να αγγίξετε. Οι υπόλοιποι, ίσως θεωρήσουν κάπως ουτοπικό το σκεπτικό σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας προκαλέσει και να διαφωνήσετε έντονα μαζί του. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε τουλάχιστον, να μην είστε εσείς, εκείνοι που το προκάλεσαν. Οι δεσμευμένοι, καθώς η καθημερινότητα φορές «στριμώχνει» τον έρωτα, φροντίστε σήμερα, να «στριμώξετε» πρώτοι την καθημερινότητα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο μην παρασυρθείτε σε ουτοπικές αποφάσεις σήμερα, καθώς περισσότερο συγκροτημένοι συνεργάτες, ίσως σας προσάψουν «αφηρημάδα». Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους, αν δεν είστε σίγουροι, πως έχετε καταλάβει τι σας λένε.

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ