Βενιζέλος: Ευκαιρία της Κεντροαριστεράς οι Ευρωεκλογές και οι δημοτικές εκλογές - iefimerida.gr

Βενιζέλος: Ευκαιρία της Κεντροαριστεράς οι Ευρωεκλογές και οι δημοτικές εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην Κίνηση των 58 για τη δημιουργία της Κεντροαριστεράς επανέλαβε ο Ευάγγελος Βενιζέλος το βράδυ της Δευτέρας, τονίζοντας ότι η πορεία θα συνεχιστεί με γενναιοδωρία και αλληλοσεβασμό, χωρίς αποκλεισμούς και μιζέριες.

Μιλώντας στην εκπομπή Ανατροπή του Mega ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως το σχήμα που θα δημιουργηθεί θα αποτελεί την Κεντροαριστερά της ευθύνης, ενώ άφησε αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάζει, λέγοντας πως «με δημαγωγίες, λαϊκισμούς, ανευθυνότητες και εύκολα λόγια δεν υπάρχει Κεντροαριστερά της ευθύνης».

«Έχουμε μπροστά μας δύο εξαιρετικές ευκαιρίες. Έχουμε μπροστά μας τις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Στις δημοτικές εκλογές ο δικός μας χώρος, η δική μας αντίληψη σέβεται τις τοπικές κοινωνίες, οι παλιές κομματικές πρακτικές των χρισμάτων δεν μπορούν πλέον να υπάρχουν» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως οι υποψηφιότητες της Κεντροαριστεράς θα είναι στα πρότυπα Μπουτάρη – Καμίνη.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στις ευρωεκλογές ο Ευάγγελος Βενιζέλος και μιλώντας για μια ενδεχόμενη κοινή κάθοδο των κομμάτων της Κεντροαριστεράς είπε πως το ενιαίο ψηφοδέλτιο θα προσδιοριστεί με μια μεγάλη συνδιάσκεψη που θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου, στην όποια όπως είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά θα μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει. «Θέλουμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο να είναι ανανεωμένο, υψηλής ποιότητας», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας ότι οι υποψήφιοι δεν θα εκλεγούν από μια παρέα ανθρώπων που θα κάνουν μια συναλλαγή κάτω από το τραπέζι.

Σχολιάζοντας τη στάση της Δημοκρατικής Αριστεράς έναντι της Κίνησης των 58 είπε: «Εχουμε γίνει κουραστικοί να επαναλαμβάνουμε την πρόταση αυτή. Όλοι είναι καλοδεχούμενοι από κανέναν δεν εξαρτάται το εγχείρημα. Τους θέλουμε όλους αλλά από κανέναν δεν εξαρτάται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ