Στο Αραβικό fund AGC ο Αστέρας Βουλιαγμένης - iefimerida.gr

Στο Αραβικό fund AGC ο Αστέρας Βουλιαγμένης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιξαν οι προσφορές της τελικής φάσης για τον Αστέρα Βουλιαγμένης το απόγευμα της Δευτέρας. Πλειοδότης αναδείχθηκε η αραβική κοινοπραξία AGC Jermyn Street.

Συγκεκριμένα, στο επενδυτικό σχήμα που πλειοδότησε στο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ και θα αναλάβει τη διαχείριση του Αστέρα Βουλιαγμένης συμμετέχει η αραβική κοινοπραξία AGC σε συνεργασία με τον τουρκικό όμιλο Doguş (Ντογούς).

Σύμφωνα με πληροφορίες η προσφορά που κατέθεσε το εν λόγω επενδυτικό σχήμα ήταν κατά 50 εκατ. ευρώ υψηλότερη από αυτή που είχε καταθέσει το επενδυτικό σχήμα που υπέβαλε τη δεύτερη υψηλότερη προσφορά.

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Εθνικής Τράπεζα και του ΤΑΙΠΕΔ θα συνεδριάσουν μέσα στην εβδομάδα, ώστε να λάβουν τις τελικές αποφάσεις σύμφωνα με τους όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ