Και το καινούργιο Honda NSX στο Gran Turismo - iefimerida.gr

Και το καινούργιο Honda NSX στο Gran Turismo

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά το Gran Turismo, το γνωστό παιχνίδι, εξελίσσεται σε μια εικονική έκθεση πρωτοτύπων όπως το Red Bull X2014 ή το Mercede AMG Vision GT, αλλά και μοντέλων παραγωγής. Κι αυτό γιατί στην τελευταία έκδοση του παιχνιδιού εμφανίζεται η νέα γενιά του υπερ-αυτοκινήτου της Honda, που έχει συνδέσει άμεσα το όνομά του με αυτό του μεγάλου Ayrton Senna.

Φυσικά το Honda NSX που κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι είναι κι αυτό πρωτότυπο, αλλά οι διαφορές του με το μοντέλο παραγωγής που θα εμφανιστεί το 2015 είναι πολύ μικρές. Γεγονός που σημαίνει πως το NSX θα είναι εντυπωσιακό, όπως εντυπωσιακή θα είναι και η τεχνολογία του, με έναν V6 με διπλά turbo και άμεσο ψεκασμό και μια high tech τετρακίνηση, που θα συμβάλλουν στην επίτευξη πολύ καλών επιδόσεων και δυναμικών χαρακτηριστικών.

Και το καινούργιο Honda NSX στο Gran Turismo | iefimerida.gr 0
Και το καινούργιο Honda NSX στο Gran Turismo | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ