Τα ζώδια της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Γενικά

Σήμερα βάλτε τον εαυτό σας σε τάξη οι ίδιοι. Ορίστε λοιπόν τις προτεραιότητες σας με βάση τι πραγματικά χρειάζεστε, και όχι με βάση το πώς θα παρουσιάσετε στους άλλους μια ωραία εικόνα, ή πώς θα κάνετε θετική εντύπωση. Εκείνη θα δημιουργηθεί από μόνη της, αν κάνετε κάθε τι, με τον αρμόζοντα τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να αρνηθεί να σας δώσει σημασία σήμερα, και ούτε είναι υποχρεωμένος εξάλλου. Έτσι, οι ελεύθεροι δείτε τι θα κάνετε με εσάς, όχι μ' εκείνον. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να αξιώσει απαιτήσεις, φροντίστε να αναγνωρίσετε τυχόν, δικαιώματα που αναλογούν στον σύντροφο σας. Αν όχι, μπορεί να το δει διαφορετικά, και να λάβει τα μέτρα του όπως κρίνει εκείνος...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας σήμερα μπορεί να θελήσουν να περάσουν την δική τους «γραμμή». Αν διαφωνείτε, μην παρασυρθείτε τυχόν να τους «διδάξετε» το λάθος τους, ούτε να τους το απαγορεύσετε. Καθώς κατ' αρχήν, δεν ξέρετε αν πρόκειται περί λάθους...

Ταύρος

Γενικά

Σήμερα μην εμπιστευτείτε και τόσο τον εαυτό σας αν σας πει πως είστε οι μόνοι που ξέρετε τι απαιτούν οι καταστάσεις. Καθώς όλοι οι δυνάστες, κάπως έτσι ξεκινούν. Αντιθέτως, αφήστε τους ανθρώπους να βρουν και να θέσουν όρια για τον εαυτό τους, και εσείς, απλώς σταθείτε στο πλάι τους, αν τυχόν σας χρειαστούν. Σε καμμιά περίπτωση όμως απέναντι τους. Απαγορεύεται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα, μπορεί να σας στείλει ένα βέλος που όμως να έχει πυρηνική κεφαλή. Έτσι, οι ελεύθεροι μην υπογράψετε αποδοχή της αποστολής, παρά στείλτε το πίσω καλύτερα... Οι δεσμευμένοι, αν φροντίσετε η πυρηνική κεφαλή να μην κατοικοεδρεύσει επάνω από τον λαιμό σας σήμερα, να είστε σίγουροι πως ο σύντροφος σας δεν θα σας αντιλογήσει ιδιαίτερα. Αν όχι, καλά ξεμπερδέματα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι συνεργάτες σας μπορεί να σας θεωρήσουν «αγύριστο κεφάλι» σήμερα, διαχωρίστε κυρίως εκείνα που σκέφτεστε εσείς, από εκείνα που μπορούν να αποδειχθούν ως γεγονότα. Και κυρίως, αποφύγετε να προσάψετε ευθύνες επειδή δήθεν νομίσατε...

Δίδυμοι

Γενικά

Η ημέρα σήμερα, απαιτεί καθαρή σκέψη και όχι υπερβολές. Έτσι, μετρήστε καλά τόσο τα λόγια σας όσο και τις κινήσεις σας, και μην παρασυρθείτε από ουτοπικά οράματα, πόσο μάλλον, αν δεν πρόκειται καν για δικές σας σκέψεις. Ακόμη, θυμηθείτε να μην φανείτε επίμονοι, οι άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν εκείνα που εσείς ισχυρίζεστε. Έχουν κάθε δικαίωμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να σας φανεί πως θαυμάζει την δυναμικότητα σας, καθώς όμως αυτή η δυναμικότητα είναι εμβόλιμη από τις όψεις της ημέρας, οι ελεύθεροι μην παρασυρθείτε σε κινήσεις επίδειξης. Σύντομα, θα βρεθείτε μετέωροι...Οι δεσμευμένοι, είναι καλό να ξέρετε τι θέλετε οι ίδιοι, όμως καθώς στην σχέση μετέχουν δυο, σεβαστείτε την διαφορετική άποψη του συντρόφου σας και μην προσπαθήσετε να του την αλλάξετε σήμερα!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναλωθείτε να πείσετε κανέναν, ούτε για τις προθέσεις σας, ούτε για τα σχέδια σας. Εκδηλώσετε την δυναμικότητα που σας προσφέρει η ημέρα για να δημιουργήσετε σε προσωπικό επίπεδο. Αρκεί

Καρκίνος

Σήμερα μην απαιτήσετε από τον εαυτό σας να κάνει υπερβάσεις. Αντιθέτως, καλείστε να επιλέξτε μια πιο ξεκούραστη καθημερινότητα, όσο και μια πιο δεκτική στάση απέναντι σε τρίτους. Καθώς μάλιστα η Σελήνη περνάει στους φιλικούς σας ιχθείς, φροντίστε να αποστασιοποιηθείτε από ότι σας στενοχωρεί Απολαύστε την ημέρα, κοντά σε ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Και παράλληλα αφού ο Δίας μέσα από το ζώδιο σας, ξεκινά μια πιο «στενή συνεργασία» με τον Κρόνο, πολλά ωραία μπορεί να συμβούν. Αφεθείτε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα θέλει να σας χαλαρώσει, όμως για να γίνει αυτό, οι ελεύθεροι καλείστε να είστε έτοιμοι οι ίδιοι. Αν όχι, ίσως θυμώσει και φύγει. Οι δεσμευμένοι, καθώς δύσκολες όψεις μπορεί να σας επηρεάσουν αν το προκαλέσετε, σήμερα απολαύστε μια ήσυχη ημέρα με την σχέση σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς τα οικονομικά σας μπορεί να σας προκαλέσουν ποικίλα συναισθήματα, καλύτερα να κινηθείτε με βάση κάτι πιο σταθερό, και ως εκεί που «φτάνετε». Αποφύγετε ανοίγματα που μπορεί να σας κοστίσουν.

Λέων

Γενικά

Σήμερα καλείστε να επικοινωνήσετε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, και μάλιστα με τρόπο εποικοδομητικό, όχι επιβλητικό απέναντι σε τρίτους. Ιδιαιτέρως δε, οι γεννημένοι κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, -πόσο μάλλον κατά τις τρεις ή τέσσερεις τελευταίες ημέρες-. Έτσι, φροντίστε να αποφύγετε οπωσδήποτε να έρθετε σε αντιπαράθεση με οικείους και μη, και αν σας «στριμώξουν» τυχόν, διαχωρίσετε ουσιαστικώς την θέση σας, ακόμη και από τους καλύτερους φίλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας, δεν αποκλείεται να σας φανεί ουτοπικός σήμερα, ίσως ανόητος. Όμως αν οι ελεύθεροι κάνετε το λάθος να υποτιμήσετε τις δυνάμεις του, ας μην απορήσετε αν σύντομα, βρεθείτε σε μειονεκτική θέση απέναντι του. Οι δεσμευμένοι, μην υποβαθμίσετε αιτήματα του συντρόφου σας που εσάς θα σας φανούν απλοϊκά. Για εκείνον, είναι μάλλον σημαντικά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεστείτε σε όσα μπορείτε να επιτύχετε οι ίδιοι, και μην εξαναγκάσετε άλλους να ακολουθήσουν σήμερα. καθώς δεν αποκλείεται, συνεργάτες και ανταγωνισμός, να βρεθούν παράλληλα, απέναντι σας.

Παρθένος

Γενικά

Σήμερα ο κυβερνήτης σας συνεργάζεται κρυφά με την Αφροδίτη, το «κακό» είναι πως εκείνη δεν έχει την καλή διάθεση να συνεργαστεί με κανέναν μια τέτοια ημέρα. Έτσι, αν τυχόν αισθανθείτε πως κάποιος σας παρέχει «ασφάλεια» υπό όρους στην ζωή σας, καλό θα είναι να μην ενδώσετε, καθώς σύντομα, ο ίδιος δεν αποκλείεται να γίνει η «ανασφάλεια» που θα σας κάνει να επιζητήσετε «ασφάλεια» εκ νέου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα δεν σκοπεύει να σας χαριστεί, και αν οι ελεύθεροι είστε πεπεισμένοι πως μπορείτε να τον κερδίσετε, φροντίστε να μην βρεθείτε σύντομα, «δεμένοι χειροπόδαρα» για την αγάπη του. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, αποφύγετε τις «μαγκιές». Είναι το πλέον φρόνημα για εσάς, σήμερα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ας είστε τυπικοί με το παραπάνω σήμερα. Επίσης μην εμπιστευτείτε να μεταφέρετε εκείνα που τυχαία υπέπεσαν στην αντίληψη σας. Η ημέρα μπορεί να σας εμπλέξει σε παιχνίδια εξουσίας που δεν σας αφορούν.

Ζυγός

Γενικά

Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη δεν αποκλείεται να σας παρασύρει σε συναισθήματα διεκδικητικότητας σήμερα. έτσι, καλόν είναι να τηρήσετε ένα μέτρο στις εκδηλώσεις σας. Μέτρο, το οποίο αν το ξεπεράσετε, ίσως σήμερα αισθανθείτε «νικητές», σύντομα όμως, θα διαπιστώσετε πως σας έχουν απομακρύνει, άνθρωποι που δεν περιμένατε. Προστατεύστε τον εαυτό σας από ανάλογα σφάλματα σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα δεν θέλει να σας ακούσει να μονολογείτε, ούτε να του επιβάλετε την άποψη σας. Έτσι, οι ελεύθεροι προτιμήστε να ακούσετε παρά να μιλήσετε σήμερα, και αν διαφωνείτε, δείξτε το με ωραίο τρόπο. Αλλά ειλικρινές παράλληλα. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σπείρει ανέμους για λογαριασμό σας, φροντίστε να μην θερίσετε θύελλες. Χαμηλά τους τόνους!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε λόγω δυσαρέσκειας απέναντι σας είτε γιατί έτσι έκριναν, συνεργάτες σας δεν αποκλείεται να ζητήσουν, να τους παραχωρήσετε «εξουσίες». Ή αντιθέτως, να μην σας δώσουν αυτές που ζητάτε εσείς. Βρείτε τα κάπου στην μέση, αλλιώς θα χάσετε όλοι μαζί!

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει μια έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα, ενώ και ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, δεν γλυτώνει από την «δυστροπία» της. Έτσι, αποφύγετε να συντονιστείτε με καταστάσεις και ανθρώπους που σας ωθούν να κλείνεστε περισσότερο στον εαυτό σας με κάθε δυσκολία. Αντιθέτως, προσπεράστε ανάλογες επαφές και στραφείτε προς περισσότερο εποικοδομητικές συναναστροφές για την ζωή και την καθημερινότητα σας. Στο χέρι σας είναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα δεν σκοπεύει να σας το κάνει εύκολο καθώς φαίνεται, και μάλλον οι ελεύθεροι, θα χρειαστεί να συλλογιστείτε μήπως οι επιλογές σας, δεν είναι οι «πρέπουσες». Οι δεσμευμένοι, καθώς οι συγκυρίες φορές δείχνουν να μην σας συμμερίζονται, δώστε οι ίδιοι τον καλύτερο εαυτό σας, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Κι ας δικαιώσετε την χάρη του Σκορπιού, ως προς την προσαρμοστική του ικανότητα.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες σας προσφέρονται όσα σας προσφέρονται, καθώς κάθε αποτέλεσμα, πρέπει και να ανταποκρίνεται, στον «κόπο» που το επιφέρει.

Τοξότης

Γενικά

Σήμερα ο κυβερνήτης σας ο Δίας βάλλεται τόσο από τον Ερμή όσο και από την Σελήνη. Έρχεται όμως ακόμη πιο κοντά με τον Κρόνο, και τα αποτελέσματα, μέρα με την ημέρα, μπορεί να αποδειχθούν θαυμαστά. Αποφύγετε πάντως σε κάθε περίπτωση να επέμβετε ως «προφέσορες» στις ζωές των άλλων. Αντιθέτως πραγματώσετε για τον εαυτό σας, εκείνα που καιρό τώρα αναβάλλετε. Μάλλον, έρχεται η ώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να σας εξαπατήσει μόνον αν του το επιτρέψετε. Έτσι, οι ελεύθεροι αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς, και μην πιέσετε καταστάσεις. Εν ολίγοις μην του δώσετε το δικαίωμα! Οι δεσμευμένοι, καθώς Ερμής και Σελήνη μπορεί να προκαλέσουν δυσερμηνείες και παρεξηγήσεις, το στόμα σας κλειστό!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, οι συνεργάτες σας δεν αποκλείεται να πέσουν οι ίδιοι θύματα καταστάσεων, όμως στην συνέχεια να προσπαθήσουν να τραβήξουν και εσάς από κοντά. Συντρέξτε τους σαφώς, όμως απαγορεύστε στον εαυτό σας να συμπαρασυρθεί σε σφάλματα που θα επηρεάσουν την προσωπική σας σταδιοδρομία.

Αιγόκερως

Γενικά

Από σήμερα ο Κρόνος και ο Δίας έρχονται ακόμη πιο κοντά, και πλέον οι συνθήκες για εσάς, αρχίζουν να αλλάζουν αισθητά. Αυτό βέβαια, δεν αναιρεί πως βρίσκεστε σε προγενέθλια περίοδο, -μια πάντοτε πιεσμένη περίοδο-, όμως σήμερα ίσως διαπιστώσετε το πώς ή το πότε, ή το ποιοι, είναι οι σύμμαχοι σας για ένα καλύτερο αύριο. Πολλά και ωραία μπορεί να συμβούν σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα «πολλά και ωραία» που μπορεί αν συμβούν σήμερα, επομένως οι ελεύθεροι ας είστε σε επαγρύπνηση. Όχι για να τον αναζητήσετε οι ίδιοι, όσο για να μην σας πιάσει στον ύπνο εκείνος. Οι δεσμευμένοι, καθώς μέσα σε μια σχέση υπάρχουν και θετικά και αρνητικά στοιχεία, άνθρωποι είμαστε εξάλλου, σήμερα εστιάστε στα θετικά και σύντομα θα ανταμειφθείτε.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα δοκιμάστε να προσεγγίσετε τους συνεργάτες σας με μια αισιόδοξη στάση, δείχνοντας με εμπιστοσύνη, πως όλα πάνε καλά. Η συμπεριφορά σας αρκεί ώστε να διπλασιάσουν την παραγωγικότητα τους!

Υδροχόος

Γενικά

Σήμερα και μέσα από το ζώδιο σας, η Σελήνη θα σχηματίσει μια άκρως έντονη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό. Έτσι, αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για θέματα που έχετε την εντύπωση πως οι άλλοι δεν εννοούν να καταλάβουν ή να σεβαστούν και τα συναφή. Ασχοληθείτε να δείτε κατά που τραβάτε εσείς, και η δική σας καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα οι ελεύθεροι, δεν χρειάζεται να εξηγήσετε στον έρωτα το «λάθος» του αν δεν σας θέλει, ούτε να του επιβάλλετε την παρουσία σας, «έτσι για να μάθει»...Οι δεσμευμένοι πάλι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά, φροντίστε να ξέρετε τι υπερασπίζετε ή μην το υπερασπιστείτε καθόλου. Δεν είναι σίγουρο πως έχετε το «δίκαιο» με το μέρος σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να ανοίξετε νέες πόρτες. Όμως για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να αφήσετε το χερούλι της πόρτας που κρατάτε, ώστε συνεκδοχικά να μπορέσετε να βγείτε προς τον διάδρομο, τον δρόμο, το καλύτερο αύριο. Αποδεσμευτείτε από εντυπώσεις!

Ιχθείς

Γενικά

Σήμερα η ημέρα μπορεί να σας προκαλέσει ευφορία. Η οποία όμως, να σας οδηγήσει σε μπερδέματα, αν τυχόν την αποδεχθείτε «ακατέργαστη». Αντιθέτως, εξετάστε τι μπορεί να σας προσφέρει, και αξιοποιήστε την ώστε να ανοίξετε πόρτες για την ζωή και την καθημερινότητα σας. Όχι να τις κλείστε, βάσει ενός ουτοπικού ενθουσιασμού. Ας θυμάστε, πως δεν είναι όλοι δεκτικοί σε ανάλογες συμπεριφορές σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας εκτοξεύσει, όμως οι ελεύθεροι καλείστε να γνωρίζετε τόσο το προς τα πού ανεβαίνετε, όσο και το πού θα προσγειωθείτε, αν τυχόν χρειαστεί. Ο έρωτας δεν είναι πάντοτε ταξίδι προς το άγνωστο. Οι δεσμευμένοι, καθώς η ημέρα μπορεί να σας δώσει πολύ όμορφα συναισθήματα, φροντίστε να τα αξιοποιήσετε δημιουργικά, όχι απλώς στην «φαντασία» σας. Αξίζει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις

Σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται συνεργάτες να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο που δεν περιμένατε, και καλά θα κάνετε να μην δείξετε «σοκαρισμένοι» αν τυχόν. Αντιμετωπίστε κάθε πρόκληση με ωριμότητα και από σταθερή θέση. Θα ωφεληθείτε!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ