Τι να κάνεις το σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι στην Αθήνα – Τα δωρεάν δρώμενα της πόλης - iefimerida.gr

Τι να κάνεις το σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι στην Αθήνα – Τα δωρεάν δρώμενα της πόλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όσους ψάχνουν κάτι εναλλακτικό πέρα από χριστουγεννιάτικα μπαζάρ και εκδηλώσεις, η Αθήνα προσφέρει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο παραστάσεις και δρώμενα εντελώς δωρεάν.

Μαύρο Φως 1 στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα

Τι να κάνεις το σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι στην Αθήνα – Τα δωρεάν δρώμενα της πόλης | iefimerida.gr 0

Από το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, η θεατρική ομάδα Ανέμη παρουσιάζει την παράσταση Μαύρο Φως 1 με ελεύθερη στο κοινό είσοδο. Πρόκειται για μια πρωτότυπη μουσικoθεατρική, σουρρεαλιστική δημιουργία που αναφέρεται στην εποχή που ζούμε. Μία σύνθεση με εικόνες σατιρικές, κλοουνίστικες, ποιητικές, βίαιες και τρυφερές, με άξονα την Ελλάδα του σήμερα. Μια πορεία στο χρόνο, από το σοκ, στο βύθισμα και έως το ανοιχτό ενδεχόμενο της μεταμόρφωσης.

Χώρος Τέχνης 14η Μέρα
Καλλιρόης 10, 11743 (Πλάκα - Ακρόπολη)

Το πάρτι της Κοινωνικής Κουζίνας

Τι να κάνεις το σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι στην Αθήνα – Τα δωρεάν δρώμενα της πόλης | iefimerida.gr 1

Δύο χρόνια τώρα, ο Άλλος Άνθρωπος μαγειρεύει στην Κοινωνική Κουζίνα του για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης, κι εκτός από γεύματα, μας «κερνάει» αγάπη, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Τώρα ήρθε η ώρα να γιορτάσει τα δύο χρόνια της δράσης του με ένα μεγάλο πάρτι. Μικροί και μεγάλοι μαγειρεύουν όλοι μαζί, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Ανάμεσα στα χάπενινγκ, περιλαμβάνεται και διανομή ρούχων.

Το Party της Κοινωνικής Κουζίνας, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, 19:00. Απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά. Είσοδος ελεύθερη

Το Mπουλούκι στη Δήλο

Τι να κάνεις το σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι στην Αθήνα – Τα δωρεάν δρώμενα της πόλης | iefimerida.gr 2

Το Μπουλούκι, έργο βασισμένο στην κινηματογραφημένη σειρά του Τάσου Ψαρρά για την ΕΡΤ, παρουσιάζεται από τους απόφοιτους ηθοποιούς της σχολής θεάτρου 'δήλος' - Δήμητρα Χατούπη.

Υπόθεση: Μια ομάδα θεατρίνων τριγυρίζει τα χωριά της ελληνικής επαρχίας, τη δεκαετία του 1960. Το οδοιπορικό ενός περιοδεύοντα θιάσου από την ακμή μέχρι την απόλυτη παρακμή και την πτώση των μπουλουκιών, λίγο πριν το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου. Η ζωή και οι περιπέτειές τους, στη σκηνή αλλά και στα παρασκήνια, οι αγωνίες και οι σχέσεις τους, η ελληνική επαρχία και οι κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της εποχής. (Απαραίτητη κράτηση θέσεων: 210-5203.562, 6949-926.183)

Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00
Κυριακή στις 19:30
Ελευσινίων 11, Μεταξουργείο, 10437 Αθήνα

àrtεις fest 2013 - Ημέρες σύγχρονης Ικαριακής δημιουργίας στην Αθήνα

Τι να κάνεις το σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι στην Αθήνα – Τα δωρεάν δρώμενα της πόλης | iefimerida.gr 3

Για 4 ημέρες το κέντρο της Αθήνας βγάζει φτερά. Και συναντά τη σύγχρονη δημιουργία από, για και με αφορμή την Ικαριά. Εγκαταστάσεις, πολυμέσα, εκθέσεις, προβολές, performances, πάρτι, γεύσεις και προϊόντα της Ικαριακής γης, περιμένουν τους Ικαριώτες αλλά και τους λάτρεις του νησιού να σμίξουν με σκοπό να πεταχτούν μέχρι το ξεχωριστό νησί της Ικαρίας.

Μια συνάντηση όσων κατάγονται από την Ικαρία, όσων δημιουργούν με θέμα το νησί και τον Ίκαρο αλλά και όσων αγαπούν το Μύθο της και τις ελεύθερες πτήσεις.

TAF (The Art Foundation)
Νορμανού 5 Μοναστηράκι Τηλέφωνο: 2103238757
Μέχρι την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ