Νέα τραγωδία στη Σπάρτη: 83χρονος πέθανε μέσα στο σπίτι του από αναθυμιάσεις - iefimerida.gr

Νέα τραγωδία στη Σπάρτη: 83χρονος πέθανε μέσα στο σπίτι του από αναθυμιάσεις

Νέο δράμα στη Σπάρτη: 83χρονος πέθανε μέσα στο σπίτι του από αναθυμιάσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Σπάρτης από τον θάνατο ενός ηλικιωμένου μέσα στο σπίτι του, όταν ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ, ο 83χρονος, που διέμενε στο σπίτι με τη σύζυγό του, μεταφέρθηκε λόγω εισπνοής καπνών στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι ζευγαριού ηλικιωμένων, επί της οδού 9ης Μεραρχίας 3 στη Σπάρτη όταν πήρε φωτιά το θερμαντικό σώμα, η οποία μέσα σε δευτερόλεπτα εξαπλώθηκε στη μοκέτα και πυκνοί καπνοί γέμισαν το σπίτι. Οι περίοικοι που αντιλήφθηκαν το περιστατικό, προσπάθησαν να βοηθήσουν το ηλικιωμένο ζευγάρι και κάλεσαν σε βοήθεια.

Ο 83χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λόγω της εισπνοής καπνών εξέπνευσε.

Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής που έσβησε γρήγορα τη φωτιά, η οποία προκάλεσε μικρής έκτασης ζημιές στο σπίτι, αφού τα μόνα που κάηκαν είναι το θερμαντικό σώμα, ηλεκτρικά καλώδια και η μοκέτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ