Σαμαράς – Τσίπρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Σαμαράς – Τσίπρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό

Σαμαράς – Τσίπρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και του πρωθυπουργού αναμένεται να κορυφωθεί η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Αντώνη Σαμαρά οι οποίοι θα «κονταροχτυπηθούν» για ακόμη μια φορά.

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν οι πλειστηριασμοί, ο φόρος ακινήτων, αλλά και οι εξελίξεις σε υγεία και παιδεία.

Σε μία προσπάθεια να αφουγκραστεί τους βουλευτές της ΝΔ και εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας και δεδομένης της γαλάζιας γκρίνιας που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες για τα θέματα της φορολόγησης και των πλειστηριασμών ο πρωθυπουργός είχε χθες συνομιλία με βουλευτές του κόμματός του και κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας, επισημαίνοντας πως ότι οι ειδήσεις από το εξωτερικό είναι θετικές.

Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση δεν φαίνεται να ανησυχεί, καθώς, ο Προϋπολογισμός αναμένεται να ψηφιστεί από την πλειοψηφία, ωστόσο, το μεγάλο αγκάθι παραμένει το γεγονός ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την Τρόικα, γεγονός που εξακολουθεί να έχει τον Προϋπολογισμό «στον αέρα».

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ