Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Γενικά
Σήμερα καλείστε να δοκιμάσετε οι ίδιοι την αξία των κριτηρίων σας. Η Σελήνη από τον Υδροχόο, θα σχηματίσει μια αμφίσημη όψη με τον κυβερνήτη σας τον Άρη, και καλό θα είναι να ξέρετε τι θέλετε, πριν να μπείτε σε διαδικασία να το αποκτήσετε. Ειδάλλως, μπορεί να διαπιστώσετε εκ των υστέρων, πως άδικα κοπιάσατε. Μην βιαστείτε λοιπόν να βγάλετε συμπεράσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας καλώς πράττει και υποστηρίζει τα δικά του. Εκείνο όμως που έχει σημασία, είναι πως τον αντιλαμβάνεστε εσείς. Έτσι, οι ελεύθεροι μην ενδώσετε πρώτα, και ύστερα αναρωτηθείτε αν άξιζε...Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να σας «προβληματίσει» σήμερα, θυμηθείτε τους λόγους που την «διαλέξατε»! Ισχύουν; Αν ναι, όλα καλά!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε την πιθανότητα συνεργάτες σας να έχουν εντελώς διαφορετική άποψη από εσάς για κάποια πράγματα, επομένως να χρειαστεί να τα βάλετε κάτω και να τα ζυγίσετε. Μην το αμελήσετε, καθώς όσο πιο πολύ το καθυστερήσετε, μάλλον τόσο πιο πολλά θα προκύψουν.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα η κυβερνήτης σας πατάει σε έναν «δύσκολο» απλανή του Αιγόκερω, ίσως από τους πιο σημαντικούς στον χάρτη, και καλό θα είναι να προσέξετε πολύ την συμπεριφορά σας απέναντι στους ανθρώπους που σας περιβάλλον. Πριν από κάθε αντίδραση που ετοιμάζεστε να εκδηλώσετε, αναρωτηθείτε το εξής: «αξίζει;». Αν πραγματικά κάτι μέσα σας χτυπάει καμπανάκι, καλό θα είναι να αποφύγετε να τραβήξετε καταστάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας υπερτιμήσει, ενώ εσείς το αντίθετο μάλλον. Έτσι, οι ελεύθεροι μην προσπαθήσετε να πάρετε το πάνω χέρι, ούτε καταδυναστεύοντας ούτε αδιαφορώντας δήθεν. Οι δεσμευμένοι, επιλέξετε να σιωπήσετε αν τυχόν η αδρεναλίνη σας ανέβει πάνω από το όριο, και μην χαλάσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα, ίσα για να νιώσετε λίγη ένταση.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφήστε τους συνεργάτες σας να σας δείξουν πρώτοι τις διαθέσεις τους, και μην συντονιστείτε με ανθρώπους που έχουν έρθει ως εκεί, ίσα για να καυγαδίσουν. Προσέξτε επίσης, μην κακομεταχειριστείτε ανθρώπους σε οικονομικό επίπεδο, εσείς προσωπικά.

Δίδυμοι

Γενικά
Σήμερα κρατήστε τους τόνους χαμηλά, αποφύγετε τις υπερβολές, και κυρίως την αυτοπροβολή. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε να δείξετε πως είστε ικανοί για όλα και με πολύ άνεση...Αν αντιθέτως υποπέσετε σε ανάλογα σφάλματα, η εικόνα που κινδυνεύετε να σχηματιστεί για το πρόσωπο σας, θα είναι αυτή του ανθρώπου που κανείς δεν τον πιστεύει, μόνο από τον τρόπο που ακούγεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας κοροϊδέψει σήμερα, είτε γιατί θα του δώσετε εσείς το δικαίωμα, είτε γιατί το έχει ήδη στο κεφάλι του. Έτσι, οι ελεύθεροι κρατήστε χαμηλά τους τόνους, και αν δείτε τα «σκούρα», τον δρόμο σας και τον δρόμο του. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας μπορεί να σας φανεί από εξαντλητική ως υπερβολικά φορτική σήμερα, μην κατηγορήσετε εκείνη, στο κεφάλι σας είναι!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλογιστείτε τι είναι αυτό που κάνει κάποιους ανθρώπους να ξεχωρίζουν με αποτέλεσμα οι υπόλοιποι να τους ακολουθούν, και αν κρίνετε πως το έχετε, έχει καλώς. Αν όχι, μην εκτεθείτε άσκοπα!

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σχηματίσει έντονες όψεις τόσο με τον Δία, όσο και με τον Κρόνο και τον Άρη. Καθώς όμως την υποστηρίζουν τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ουρανός, αφήστε τον «κόσμο» να τραβήξει τον δρόμο του, και εσείς αναζητήστε να μάθετε ποια είναι η δική σας προσωπική πορεία στην ζωή. Αν λοιπόν διαπιστώσετε πως ασχολείστε με ανθρώπους ή καταστάσεις που απλώς δεν σας εξελίσσουν, γυρίστε σελίδα και μπείτε σε νέο κεφάλαιο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καθώς οι όψεις του χάρτη μπορούν να σας κάνουν να στραφείτε με όλη σας στην ζωντάνια προς το μέρος του έρωτα σήμερα, οι ελεύθεροι, αναλογιστείτε πως καλό θα είναι να το αξίζει. Οι δεσμευμένοι, σήμερα αναζητήστε μέσα σας τον λόγο που δεσμευτήκατε, και επιζητήστε να τον ξαναζήσετε. Περάστε όμορφα λοιπόν!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς λάθη δύσκολα θα συγχωρεθούν, καλό θα είναι να φανείτε προσεκτικοί, και μόνον λίγο ως ελάχιστα ενθουσιώδεις. Αντιθέτως, εκδηλώστε την δυναμική σας σε πιο πρακτικά ζητήματα.

Λέων

Γενικά
Ο Ήλιος και η Σελήνη θα συνεργαστούν σήμερα, και καλό θα είναι να μην παραδώσετε εύκολα τα όπλα, παρά τις αντιξοότητες της ημέρας. Εστιάστε στους στόχους που έχετε βάλει μπροστά σας, όμως κινηθείτε κυρίως με βάση το τι αισθάνεστε. Όχι το τι βλέπετε να συμβαίνει γύρω σας. Κι αυτό, καθώς το καλύτερο εφόδιο της ημέρας είναι η ουσιαστική προσέγγιση κάθε πράγματος. Όχι αυτή που θα του απέδιδε, μια στείρα λογική εξήγηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα άλλο βλέπετε, και άλλο διαισθάνεστε. Έτσι, οι ελεύθεροι εξετάστε τι από τα δυο σας κάνει να αισθάνεστε πιο καλά και ακολουθήσετε το. Μάλλον το δεύτερο εδώ που τα λέμε. Οι δεσμευμένοι, καθώς η σχέση σας έχει τα δικά της μυστικά, κρατήστε τα εντός και μην τα εμπιστεύεστε σε φίλους, επειδή είναι επόμενο πως θα το κάνατε...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε τους συνεργάτες εκείνους με τους οποίους επικοινωνείτε με τα μάτια που λένε, και σήμερα, κρατήστε τους κοντά σας. Θα σας βοηθήσουν, όσο δεν φαντάζεστε!

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σήμερα μπορεί να σας ταξιδέψει, μπορεί όμως και να σας ξεγελάσει απλώς, και να «ψάχνετε» αργότερα, να βγάλετε άκρη. Έτσι, μην εμπιστευτείτε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, αντιθέτως, ελέγξτε το, και οδεύστε προς το δεύτερο. Όσο περισσότερο αργείτε σήμερα να καταλήξετε σε συμπεράσματα, τόσο περισσότερο σίγουροι μπορεί να είστε, για τα αποτελέσματα τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα θα αναζητήσει να στηριχθεί επάνω σας, και οι ελεύθεροι, εκείνο που καλείστε να κάνετε, είναι να αναγνωρίσετε τους λόγους. Άλλο είναι επειδή σας εμπιστεύεται, και άλλο επειδή ψάχνει «αποκούμπι». Οι δεσμευμένοι, καθώς η κούραση της ημέρας μπορεί να σας κάνει να πείτε πράγματα που δεν εννοείτε όπως ακούγονται τυχόν, εξετάστε τις κουβέντες σας πριν μιλήσετε, καλού-κακού...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αρκεστείτε να μάθετε εκείνα που σας αναλογούν, και μην παρασυρθείτε σε περισσότερες «συζητήσεις». Η αξία των επικοινωνιών σας μπορεί να μειωθεί, και μαζί τους, οι οικονομικές σας συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά
Η Αφροδίτη σήμερα θα «πατήσει» επάνω σε έναν αρκετά μαχητικό απλανή του χάρτη, και καλό θα είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις, συναναστροφές ή ακόμη και συμφωνίες, που σας «μυρίζουν μπαρούτι». Σε κάθε περίπτωση, επιδιώξτε για τον εαυτό σας μια αρμονική ροή γεγονότων κατά την διάρκεια της ημέρας. Κυρίως, «μην ξύνετε την ράχη σας στην γκλίτσα του τσοπάνη», που έλεγαν και οι παππούδες μας...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας στεναχωρήσει, επομένως οι ελεύθεροι, αν δεν είστε σίγουροι για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν στις συναντήσεις σας, ας τις αναβάλλετε. Κι αύριο μέρα είναι! Οι δεσμευμένοι, καθώς μάλλον θα εκδηλώσετε ευέξαπτη συμπεριφορά σήμερα, φροντίστε ας πούμε, να μην ανοίξετε θέματα που μπορεί να μην έχουν την επιθυμητή εξέλιξη στην πορεία...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, μην αναγκάσετε τους συνεργάτες σας να δηλώσουν υποταγή στις προθέσεις σας σήμερα. Ούτε το δικαίωμα έχετε, ούτε και την δυναμική. Έτσι, το πολύ-πολύ σύντομα, να ζητήσετε συγνώμη!

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη από στον «κοσμικό» Υδροχόο, θα στείλει ένα κρυφό μήνυμα στον κυβερνήτη σας τον Πλούτωνα. Και καθώς εκείνος, ως πλανήτης αγαπά την μοναχικότητα του, θα σας μεταφέρει με την σειρά του την αίσθηση να αποτραβηχτείτε. Αν το επιλέξετε, τουλάχιστον ας έχετε κατά νου, πως άνθρωποι του περιβάλλοντος σας, δεν αποκλείεται να παραξενευτούν με την ξαφνική αλλαγή στην στάση σας. φροντίστε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας κάνει να συλλογιστείτε πράγματα που οι ελεύθεροι, ίσως και να έχετε καιρό να φέρετε κατά νου. Οι δεσμευμένοι, καθώς κάθε σχέση έχει και τις απαιτήσεις της, αν σκοπεύετε να «μονάσετε» σήμερα, τουλάχιστον καταστήστε το κατανοητό και στον σύντροφο σας με κάποιον τρόπο. Μην του μπούνε ιδέες...

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, επιζητήστε σήμερα να κάνετε ένα μικρό αναγνωριστικό βήμα μπροστά. Ακόμη και από την δική σας εσωτερική απομόνωση, ενεργοποιηθείτε και αναζητήστε λύσεις για εκείνα που σας αφορούν. Μην τα περιμένετε όλα, από τους συνεργάτες σας εκεί έξω!

Τοξότης

Γενικά
Η Σελήνη όπως και ο Ερμής σήμερα θα εναντιωθούν στον Δία, και το πιθανότερο είναι, αν δεν αμφισβητήσετε οι ίδιοι την λογική σας, να το κάνει κάποιος άλλος για εσάς. Μην παρασυρθείτε. Αντιθέτως, αξιολογήστε την στάση σας, με τρόπους που εσείς εμπιστεύεστε. Σε κάθε περίπτωση, μην δώσετε το δικαίωμα να σας μειώσουν στο ελάχιστο, πράγματα που θεωρούνται «αξίας» για την ζωή και την καθημερινότητα σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να σας παρασύρει σε μια στάση που δεν σας ικανοποιεί, αλλά δεν σας αρμόζει κιόλας. Έτσι, οι ελεύθεροι φροντίστε να θυμάστε οι ίδιοι ποιοι είστε, ώστε να μη τυχόν αποφασίσουν σχετικώς, τρίτα πρόσωπα για λογαριασμό σας. Οι δεσμευμένοι, καθώς με την σχέση είναι διαφορετικά, φροντίστε να βρείτε μια μέση οδό, αν τυχόν τεθούν προς συζήτηση, θέματα προσωπικών αξιών.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς οι συνεργάτες επιλέγονται με προσοχή όπως συμβαίνει σε κάθε επιπέδου σχέση, σήμερα φροντίστε να ξέρετε ποιους έχετε δίπλα σας, ώστε αν χρειαστεί, να μπορέσετε να τους εμπιστευτείτε.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη θα σας δώσει να καταλάβετε πως όπως αναζητάτε δίκαιο εσείς, έτσι ακριβώς κάνουν και οι άλλοι, αναλόγως την οπτική γωνία που εξετάζουν το κάθε τι. Στραφείτε προς μια περισσότερο κοινωνική συμπεριφορά, και καθώς μέσα από αυτήν δεν αποκλείεται να βρείτε τις απαντήσεις που ζητάτε, θυμηθείτε πως οι ηθικές αξίες εντέλει, είναι ίδιες για όλους. Απλώς φορές, τις εκφράζουμε διαφορετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας πει τη «νύχτα για μέρα», και δεν αποκλείεται αν είναι ωραίος, οι ελεύθεροι να συμφωνήσετε μαζί του. Έστω για λίγο! Οι δεσμευμένοι, καθώς με την συνήθεια μέσα σε μια σχέση, πολλές φορές το χιούμορ χάνεται, σήμερα φροντίστε να το ξαναβρείτε. Θα σας χρειαστεί!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η ημέρα μπορεί να σας ξεγελάσει, μην διυλίσετε τον κώνωπα όμως καταπιείτε την κάμηλο. Μια τέτοια συμπεριφορά θα αναγκάσει τους συνεργάτες σας να σας επαναφέρουν στην τάξη, γεγονός που δεν αποκλείεται, να θεωρήσετε πως σας μειώνει κιόλας.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα η Σελήνη μέσα από το ζώδιο σας, θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον κυβερνήτη σας. Επομένως, αξιοποιείστε την ημέρα για να επιφέρετε αποτελέσματα εκεί που σας ενδιαφέρει εσάς προσωπικά. Παράλληλα τώρα, αποφύγετε να «θίξετε» αρχές ή συντηρητικές τάσεις τρίτων. Όπως θέτετε εσείς όρια για την καθημερινότητα σας, το ίδιο κάνουν και οι άλλοι. Γιατί να έρθετε σε αντιπαράθεση;

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας μπορεί να επιλέγει για τον εαυτό του χωρίς να σας ρωτάει, και το ζήτημα σήμερα, είναι αν εσείς κάνετε το ίδιο. Διερωτηθείτε λοιπόν οι ελεύθεροι, κι αν τυχόν επεμβαίνετε στις επιλογές του, το κάνετε με τον αρμόζοντα σεβασμό; Οι δεσμευμένοι, καθώς οι σχέσεις προϋποθέτουν κοινές «αξίες», σήμερα αναζητήστε τες ανοιχτά. Η ημέρα σας υποστηρίζει!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, η ημέρα διατηρεί μια καλή στάση απέναντι σας. Και καθώς δεν αποκλείεται οι συνεργάτες σας, να σας ζητήσουν να βγείτε μπροστά, φροντίστε να έχετε έτοιμη, μια άξια λόγου κίνηση. Αμ' έπος, αμ' έργον σήμερα!

Ιχθείς

Γενικά
Σήμερα δοκιμάστε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και μην προσκολληθείτε σε αξίες που έπρεπε πλέον, να έχετε «ξεπεράσει» προ πολλού. Κάθε πράγμα οφείλετε να το σεβόσαστε, καμιά διαφωνία, κάποια όμως με τον καιρό πρέπει να μένουν πίσω ώστε να πηγαίνετε παρακάτω οι ίδιοι. Και σήμερα, είναι μια ημέρα όπου χωρίς ενθουσιασμούς, θα χρειαστεί να δείτε τι πρέπει να μείνει πίσω και τι όχι...

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μπορεί να σας παραξενέψει. Είναι σαν να σας γυρίζει την πλάτη, όμως να μην κάνει ούτε εμπρός, ούτε πίσω. Έτσι, οι ελεύθεροι πάρτε οι ίδιοι τις αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή, και μην περιμένετε από εκείνον. Οι δεσμευμένοι, φροντίστε να διαχωρίσετε την ερωτική σας ζωή από την «προσωπική», και φροντίστε να πηγαίνουν καλά και οι δυο.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείτε σήμερα να αφήσετε τα πράγματα να σας πάνε παρακάτω. Καθώς, νέα σχέδια μπορεί να εμφανιστούν όμως εσείς να μην είστε ακόμη σίγουροι για τον εαυτό σας. Φροντίστε το!

Πηγή: http://www.astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ