H Knot Gallery υποδέχεται την Kraak - iefimerida.gr

H Knot Gallery υποδέχεται την Kraak

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή 8 Απριλίου στη Knot Gallery o Bέλγος αυτοσχεδιαστή Ignatz και ο kraut stoner από τη Βενεζουέλα Bear Bones, Lay Low και μια μέρα πριν την Πέμπτη 7 Απριλίου, pre-party στην Cantina Social σε ένα διήμερο αφιέρωμα στη μουσική κολλεκτίβα Kraak από το Βέλγιο.

O Ignatz χρησιμοποιώντας μόνο μια κιθάρα, μια σειρά εφέ και τη φωνή του, που απηχεί μπλουζ ήρωες σαν τον Skip James και τον Robert Johnson, οικειοποιείται και επανασυνθέτει τα μπλουζ με το δικό του μοναδικό τρόπο συνδυάζοντας δημιουργικά τη Γιαπωνέζικη ψυχεδέλεια, το Krautrock και τα blues.

O Bear Bones, Lay Low, κατα κόσμον Ernesto González, προτίμησε την άνετη ζωή των Βρυξελλών έναντι της Βενεζουέλας του Chavez. Πέρασε ώρες να τζαμάρει με την κιθάρα του, εκτέθηκε μουσικά στο kraut rock, το drone και την kosmik trance, και κάποια στιγμή αποφάσισε ότι όλα αυτά μπορεί να τα κάνει και μόνος του. Mετά το ντεμπούτο του "Djid Hums” στην εταιρία Gipsy Sphynx, και εκτεταμένη δισκογραφία στις Eat The Sun και Hormigon, το 2009 κυκλοφόρησε το "Vallée de Dith" στην KRAAK. Αφήνοντας το drone για λίγο στην άκρη και εστίασε σε ασκήσεις ψυχεδέλειας και kraut αναμεμιγμένου με ανατολίτικες αναφορές δημιουργώντας την απόλυτη νοτιοαμερικάνικη εκδοχή ήχων όπως οι Neu! και Ash Ra Tempel.

KNOT Gallery, Mιχαλακοπούλου 206 & Πύρρου (εις. από Πύρρου)http://knotarts.blogspot.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ