Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για το Ξενία Σκιάθου -Ποια εταιρεία αναλαμβάνει την αξιοποίηση του - iefimerida.gr

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για το Ξενία Σκιάθου -Ποια εταιρεία αναλαμβάνει την αξιοποίηση του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εταιρεία ΤΕ.ΝΑ (Τεχνική Ναθαηλίδη) περνά από το ΤΑΙΠΕΔ, προς αξιοποίηση, το Ξενία Σκιάθου, αφού η συγκερκιμένη εταιρεία αναδείχθηκε πλειοδότρια του σχετικού διαγωνισμού.

Η ΤΕ.ΝΑ παρουσίασε βελτιωμένη,κατά 30% προσφορά, ύψους 2,628 εκατ. ευρώ και αναδείχθηκε ομόφωνα πλειοδότρια από το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου, μετά και από τη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.

Η ΤΕ.ΝΑ ΑΤΕΒΕ είναι κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την Πτολεμαΐδα και δραστηριοποιείται στην κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων.

Σημειώνεται ότι, το Ξενία Σκιάθου, το οποίο κτίστηκε το 1963 στην περιοχή Κουκουναριές και είναι εμβαδού 2.550 τετραγωνικών μέτρων, παραμένει ανενεργό και εγκαταλελειμμένο από το 2000, ενώ έχει χαρακτηριστεί μερικώς διατηρητέο, βάσει της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής και του ιστορικού ενδιαφέροντός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εταιρεία ξενοδοχείο Ξενία ΤΕ.ΝΑ ΑΤΕΒΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ