Το πιο στενό σπίτι στον κόσμο -Δεν χωράει ούτε... καρέκλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο στενό σπίτι στον κόσμο -Δεν χωράει ούτε... καρέκλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοιάζει να αποτελείται μόνο από έναν τοίχο. Και όμως πρόκειται για ένα σπίτι με... τρεις διαστάσεις, που έχει κεντρίσει τα βλέμματα όλων. Ο λόγος για το πρωτότυπο κτίριο στην οδό Ningbo στη Σαγκάη, το οποίο έχει κερδίσει, επάξια, τον τίτλο του πιο λεπτού οικοδομήματος στον κόσμο.Το σπίτι αποτελεί τμήμα ενός κτιρίου με τριγωνικό σχήμα και βρίσκεται στην κορυφή του τριγώνου με αποτέλεσμα να είναι τόσο στενό που οι ένοικοι δεν μπορούν να βάλουν ούτε... μία καρέκλα μπροστά στο παράθυρό τους!

Κάποιοι επιχείρησαν να λύσουν το πρόβλημα επεκτείνοντας τα παράθυρά τους στα κλεισμένα μπαλκόνια τους, με σκοπό να μπορέσουν να χωρέσουν στο σπίτι.

Πολλοί μπλόγκερ, σημειώνει η Daily Mail, έχουν αναδείξει την ομοιότητα του κτιρίου με το περίφημο κτήριο Flatiron στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαγκάη κτίριο σπίτι διαστάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ