Γιατί η συζήτηση για τον προϋπολογισμό δεν ενδιαφέρει κανέναν Ελληνα -Τα άδεια έδρανα της Βουλής [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η συζήτηση για τον προϋπολογισμό δεν ενδιαφέρει κανέναν Ελληνα -Τα άδεια έδρανα της Βουλής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα του ελληνικού κοινοβουλίου καθώς η συζήτηση του προϋπολογισμού του 2014, η ψηφοφορία του οποίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, διεξάγεται σε άδεια έδρανα. Οπως πιστοποιούν και οι φωτογραφίες, οι βουλευτές που παρίστανται στην κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασίας, δεν πρέπει να ξεπερνούν τους δέκα.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η αίθουσα του κοινοβουλίου θυμίζει ... Αύγουστο καθώς αρκετές είναι οι φορές που οι βουλευτές απουσιάζουν από τις συζητήσεις. Η δε συζήτηση είναι τόσο ...αναμενόμενη, με τους βουλευτές να στηρίζουν τις θέσεις των κομμάτων τους, που κανείς δεν ασχολείται με το περιεχόμενο της συζήτησης. Το μόνο πιθανόν ενδιαφέρον θα προκύψει από τις ομιλίες Σαμαρά-Τσίπρα το βράδυ του Σαββάτου.

Πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή προϋπολογισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ