Εκατομμύρια ιστοί αράχνης καλύπτουν αυστραλιανά τοπία μετά από έντονες πλημμύρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκατομμύρια ιστοί αράχνης καλύπτουν αυστραλιανά τοπία μετά από έντονες πλημμύρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι, αυτό που θα δείτε στις παρακάτω εικόνες δεν είναι χιόνι. Αυτά τα χωράφια στην Αυστραλία είναι καλυμμένα με κάτι που μόνο σε εφιάλτη υπάρχει - εκατομμύρια ιστοί αράχνης.

Τον Μάρτιο του 2012 η Αυστραλία υπέστη αρκετές ημέρες καταρρακτώδης βροχής, πλημμυρίζοντας ένα μεγάλο μέρος της Νέας Νότιας Ουαλίας, και προκαλώντας ζημιές των περίπου 530.000.000 δολαρίων σε σπίτια, γέφυρες, και καλλιεργήσιμα εδάφη.

Φωτογράφος του Reuters, Daniel Munoz, ήταν κοντά στην πόλη της Γουάγκα όταν φωτογράφησε αυτές τις εικόνες με τεράστιες εκτάσεις γεμάτες με εκατομμύρια αράχνες και στούς.

Ίσως και να είναι ένα από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα μπορεί να φανταστεί κανείς. Οι αράχνες προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την άνοδο του νερού, αφήνοντας τεράστιες ποσότητες μεταξιού στα μονοπάτια τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να περπατήσουν στις περιοχές αυτές, καθώς χιλιάδες αράχνες ανεβαίνουν στα πόδια τους, στην προσπάθεια να ανέβουν σε υψηλότερα εδάφη με λιγότερη υγρασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ