Η Τζάκρη καλεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να ψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς - iefimerida.gr

Η Τζάκρη καλεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να ψηφίσουν την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την στήριξη της στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε έμπρακτα η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία καλεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας να υπερψηφίσουν την τροπολογία της Κουμουνδούρου για τους πλειστηριασμούς.

Σε άρθρο της στην εφημερίδα «Αυγή», η Θεοδώρα Τζάκρη γράφει μεταξύ άλλων: «Είναι προφανές ότι η τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για την μη άρση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και την διαφύλαξη του χαρτοφυλακίου των δημόσιων τραπεζών από διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα και τους εγχώριους (έναντι αδράς αμοιβής) συνεργάτες τους είναι η σωστή απάντηση σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. Η τροπολογία αυτή πρέπει να ψηφιστεί και από τους βουλευτές της συμπολίτευσης, δίνοντας ένα σαφές μήνυμα στο εξωτερικό και στα συμφέροντα ότι πολύ σύντομα τη χώρα θα πάψουν να την κυβερνούν οι αντ' αυτού».

φωτογραφία: fosphotos.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ