Πού ζει και εργάζεται σήμερα ο Σαρμπέλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πού ζει και εργάζεται σήμερα ο Σαρμπέλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εποχή που στην Ελλάδα δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα και ξοδεύαμε εκατομμύρια για τη διοργάνωση της Eurovision, σε εκείνη λοιπόν την ηρωική εποχή η χώρα μας παρέδωσε την τύχη της στα χέρια του τραγουδιστή Σαρμπέλ για να μας εκπροσωπήσει το 2007 με το τραγουδάκι «Γειά σου Μαρία».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Star, πλέον ζει στο Λονδίνο και ασχολείται με το θέατρο. Η κάμερα του Star «τσάκωσε» τον Σαρμπέλ σε νυχτερινή του έξοδο και εκείνος αναφέρθηκε στη νέα του ζωή στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας και πατρίδα του Σαίξπηρ.Ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην Eurovision και εγκατέλειψε ακόμη και την Ελλάδα.

«Πηγαινοέρχομαι συνέχεια Αθήνα – Λονδίνο» μας είπε ο πάλαι ποτέ τραγουδιστής, προσθέτοντας πως κάνει θέατρο εδώ και 2 χρόνια! Βέβαια, η Ελλάδα του έχει λείψει, όμως, ας όψεται η τέχνη που τον κέρδισε:
«Λείπω και έχω πάθει στέρηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

2007, εποχή κυβερνήσεων Καραμανλή, όταν η Ελλάδα αναστέναζε στην ποδιά του Σαρμπέλ και της Ελενας Παπαρίζου:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ