Αετός κλέβει κάμερα καταγράφει την πτήση του και στη συνέχεια την... επεξεργάζεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Αετός κλέβει κάμερα καταγράφει την πτήση του και στη συνέχεια την... επεξεργάζεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια κάμερα που είχε τοποθετηθεί σε φαράγγι της Αυστραλίας με σκοπό να βιντεοσκοπηθούν οι κροκόδειλοι που ζουν εκεί άρπαξε ένας αετός, έθεσε σε λειτουργία, κατέγραψε τη... βόλτα του και την παράτησε 100 χιλιόμετρα πιο μακριά.

Συγκεκριμένα, η κάμερα είχε τοποθετηθεί στον ποταμό Μάργκαρετ Ράιβ στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ που γυριζόταν με θέμα τους κροκοδείλους. Κάποια στιγμή η κάμερα εξαφανίστηκε και το τηλεοπτικό συνεργείο θεώρησε ότι είχε χαθεί μια για πάντα.

Ωστόσο, τρεις εβδομάδες αργότερα ειδοποιήθηκαν από τους υπευθύνους του πάρκου Μαίρυ Ρίβερ, που βρίσκεται 100 χιλιόμετρα μακριά από το φαράγγι ότι είχαν βρει την κάμερα την οποία, όπως κατάλαβαν από αυτά που είχε καταγράψει είχε κλέψει ένας... αετός.

Οπως προκύπτει από τα όσα κατεγράφησαν ο αετός με τα νύχια του ενεργοποίησε την κάμερα και έτσι κατέγραψε για λίγα δευτερόλεπτα την πορεία του. Στη συνέχεια την έκλεισε και την ξαναενεργοποίησε λίγο αργότερα όταν ήταν στο έδαφος.

Μάλιστα, τα τελευταία πλάνα είναι ιδιαίτερα αστεία καθώς όπως φαίνεται το πουλί επεξεργαζόταν τη... λεία του!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ