Oι Trendy Hooliguns συναντούν τους Tsopana Rave στη σκηνή του Κ44 - iefimerida.gr

Oι Trendy Hooliguns συναντούν τους Tsopana Rave στη σκηνή του Κ44

Oι Trendy Hooliguns συναντούν τους Τσοπάνα Rave στη σκηνή του Κ44
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρασκευή και 13 Δεκεμβρίου έρχεται το live που όλοι περιμέναμε: Δύο μπάντες βγαλμένες από διαφορετικές δεκαετίες συναντιούνται στη σκηνή του Κ44 για να ταράξουν τα νερά της μουσικής σκηνής και να ανεβάσουν τη θερμοκρασία, ταΐζοντας «Σοκολάτα παρφέ» την όμορφη μικρή τσοπάνα «Κορνηλία»

Από τη μία οι Tsopana Rave έχουν σημαδέψει μια ολόκληρη δεκαετία με τραγούδια όπως «η Κορνηλία», «Μου το' χα πει», «Ninja», «Συγνώμη», «δώσε μου δύο κατοστάρικα» και «αν μου κρύβεις την αλήθεια».

Από την άλλη, οι Trendy Hooliguns μια μπάντα που ξεχωρίζει σε κάθε της εμφάνιση με το ιδιαίτερο μουσικό της στυλ και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, δημιουργώντας ένα αξέχαστο σόου με τραγούδια όπως «Καγκουριά», «Παίζει πρόβλημα», «Κάνει Καλό» και «Σοκολάτα Παρφέ»

Οι δύο αυτές μπάντες, θα συναντηθούν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Κ44 σε μία συνεργασία που θα αφήσει εποχή.

Τώρα Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι)
Ωρα Εναρξης: 9:30
Είσοδος: 6 ευρώ με ποτό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ K44 Γκάζι Trendy Hooliguns Tsopana Rave
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ