Αυτή είναι η Ελληνίδα κόρη του νεκρού ηθοποιού Πολ Γουόκερ: Λέγεται Σωτηροπούλου-Μίντοου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η Ελληνίδα κόρη του νεκρού ηθοποιού Πολ Γουόκερ: Λέγεται Σωτηροπούλου-Μίντοου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μητέρα της είναι η Rebecca McBrain, η οποία είναι μισή Ελληνίδα και μισή Σουηδέζα, με την οποία ο αδικοχαμένος ηθοποιός Πολ Γουόκερ σε ηλικία 25 ετών είχε αποκτήσει την κόρη του Meadow Rain Walker.

Λάτρης της Ελλάδας ήταν ο αδικοχαμένος ηθοποιός Πολ Γουόκερ. Σε συνέντευξή του μάλιστα είχε αποκαλύψει ότι η κόρη του είναι μισή Ελληνίδα από την Ελληνοσουηδέζα μητέρα της.
«Θεωρώ την κόρη μου μισή Ελληνίδα, η μητέρα της λέγεται Σωτηροπούλου», είχε πει ο 40χρονος ηθοποιός που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στην κόκκινη Porce που οδηγούσε ο φίλος και συνεργάτης του Ρότζερ Ρόντας.
Ο Πολ Γουόκερ είχε μιλήσει με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τη χώρα μας: «Είχα έρθει στην Αθήνα την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων και έχω επισκεφτεί ελληνικά νησιά, όπως τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Οι διακοπές μου στην Ελλάδα ήταν μαγικές!»
Συντετριμμένη από τον αναπάντεχο χαμό του, η κατά το ήμισυ Ελληνίδα κόρη του Πολ Γουόκερ, Μίντοου, αποχαιρέτησε τον πατέρα της ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους στο facebook. Στη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, η Μίντοου είναι στην αγκαλιά του πατέρα της και χαμογελά γεμάτη ευτυχία στην κάμερα.
Συγκλονιστικό είναι το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία με τη 16χρονη Μίντοου να λέει το τελευταίο αντίο στον πατέρα της. «Ήταν ο ήρωάς μου, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ», γράφει με δάκρυα στα μάτια.
«Όταν ήμουν μικρή, μου έμαθε να περπατάω, να χαμογελάω και να μην τα παρατάω ποτέ. Τον αγάπησα πριν ακόμα μάθω τι είναι η αγάπη. Ήταν ο ήρωας μου. Ο αληθινός μου ήρωας.... Εφυγες αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ», λέει για τον αδικοχαμένο πατέρα της η Μίντοου Γούκερ.
Ωστόσο, σήμερα, το ΤΜΖ αποκαλύπτει πως η 15χρονη δεν έχει καν προφίλ ούτε στο facebook, ούτε σε κανένα άλλο μέσο και αναφέρει ότι το δήθεν μήνυμα ήταν ψεύτικο!

Αυτό είναι το δημοσίευμα που αρνείται ότι η κόρη έστειλε μήνυμα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ