Απεβίωσε το ασχημότερο και πιο αξιαγάπητο σκυλί στον κόσμο σε ηλικία 8 ετών [βίντεο] - iefimerida.gr

Απεβίωσε το ασχημότερο και πιο αξιαγάπητο σκυλί στον κόσμο σε ηλικία 8 ετών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ελγουντ, το ασχημότερο αλλά και πιο αξιαγάπητο σκυλί στον κόσμο, απεβίωσε σε ηλικία 8 ετών, γεμίζοντας θλίψη το παγκόσμιο κοινό που τον είχε λατρέψει. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του, ήταν άρρωστος καιρό αλλά «έφυγε ήσυχα», ωστόσο τα αίτια θανάτου του παραμένουν ακόμη άγνωστα.

Διασταύρωση τσιουάουα και κινέζικου λοφιοφόρου και έχοντας ένα εμφανές ελάττωμα στη γλώσσα, ο Ελγουντ δε θα μπορούσε να έχει μεγάλες βλέψεις για διαγωνισμούς ομορφιάς. ΚΙ όμως το 2007 τα φώτα της δημοσιότητας έλαμψαν πάνω του όταν περήφανος κέρδισε το βραβείο του ασχημότερου σκύλου στον κόσμο σε σχετικό διαγωνισμό που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πεταλούμα της Καλιφόρνια.

Από τότε το παγκόσμιο κοινό αγκάλιασε με αγάπη το κακάσχημο ζωάκι δημιουργώντας φαν κλαμπ και κάνοντας τον διάσημο μέσω του διαδικτύου. Πέρα από το γεγονός ότι αποτελούσε διασταύρωση των δύο πιο άσχημων ειδών σκύλου στον κόσμο, όλη η δεξιά μεριά του στόματος του δεν είχε δόντια, με αποτέλεσμα η γλώσσα του να πέφτει έξω κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο αλλόκοτο.

Ωστόσο η ιδιοκτήτρια του, Κάρεν Κουίγκλι, αναφέρει ότι ο Ελγουντ είχε τεράστια αυτοπεποίθηση και ήταν ένα ευχάριστο και χαρούμενο σκυλί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ