Μετά από το Eurogroup επιστρέφουν και τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα -Νωρίτερα τα περίμενε ο Στουρνάρας - iefimerida.gr

Μετά από το Eurogroup επιστρέφουν και τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα -Νωρίτερα τα περίμενε ο Στουρνάρας

Μετά από το Eurogroup επιστρέφουν και τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα -Νωρίτερα τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ημερομηνία επιστροφής της Τρόικα στην Αθήνα παραμένει άγνωστη, αλλά ούτε τα τεχνικά κλιμάκια αναμένονται νωρίτερα. Οπως διαμήνυσε ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν, θα ξανάρθουν στην Αθήνα μετά από το Eurogroup (9/12), αν και ο Γιάννης Στουρνάρας δήλωνε το βράδυ της Παρασκευής πως τα τεχνικά κλιμάκια αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Οπως δήλωσε ο Σάιμον Ο' Κόνορ «οι συζητήσεις συνεχίζονται γύρω από ένα σύνολο πολιτικών, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση της εν εξελίξει αξιολόγησης του Ελληνικού Προγράμματος προσαρμογής».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Ολι Ρεν υπογράμμισε σύμφωνα με το ΣΚΑΪ πως σημειώνεται πρόοδος, αλλά μένουν ανοικτά μία σειρά από ζητήματα, για τα οποία χρειάζεται περαιτέρω δουλειά. «Στενές και εποικοδομητικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη μεταξύ των ελληνικών αρχών και της Τρόικα. Τα τεχνικά κλιμάκια θα επιστρέψουν στην Αθήνα εν ευθέτω χρόνω, αλλά αυτό δεν αναμένεται να γίνει πριν από το Eurogoup της 9ης Δεκεμβρίου», συμπλήρωσε ο κ. Ο' Κόνορ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ