Reuters: Η Τρόικα δεν μεταβαίνει στην Αθήνα λόγω ασυνέπειας της κυβέρνησης -Κίνδυνος να καθυστερήσει η δόση - iefimerida.gr

Reuters: Η Τρόικα δεν μεταβαίνει στην Αθήνα λόγω ασυνέπειας της κυβέρνησης -Κίνδυνος να καθυστερήσει η δόση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακύρωσαν την προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, οι εκπρόσωποι των δανειστών, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

«Οι δανειστές ακύρωσαν την προγραμματισμένη επίσκεψη στην Ελλάδα γεγονός που μπορεί να καθυστερήσει την καταβολή της επόμενης δόσης προς τη χώρα», ανέφεραν αξιωματούχοι στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο η επίσκεψη ακυρώθηκε καθώς η Ελλάδα δεν έχει υλοποιήσει συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις του προγράμματος.

Επιβεβαιώνει το υπουργείο:

Επιβεβαιώνει το Υπουργείο Οικονομικών το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters σχετικά με την ακύρωση της έλευσης της τρόικας στην Αθήνα.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, «σε σχέση με όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι η κυβέρνηση είναι σε επαφή με την τρόικα για να βρεθεί η πιο πρόσφορη ημερομηνία επιστροφής της, προκειμένου ως το τέλος του έτους να έχουν ολοκληρωθεί τόσο οι προαπαιτούμενες δράσεις, όσο και η τρέχουσα επισκόπηση (review) του προγράμματος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρόικα Reuters
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ