Αλβανός κατέσφαξε τη σύντροφο γνωστού δημοσιογράφου στην Πάτρα -Της έκοψε την καρωτίδα [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Αλβανός κατέσφαξε τη σύντροφο γνωστού δημοσιογράφου στην Πάτρα -Της έκοψε την καρωτίδα [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η φρικτή δολοφονία μίας 43χρονης μητέρας, στην Πάτρα. Ενας Αλβανός, ο οποίος ισχυρίζεται πως διατηρούσε σχέση με το θύμα, κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή Μποζαΐτικα.Στη συνέχεια ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, ο οποίος και ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία. H άτυχη γυναίκα διατηρούσε σχέσεις με τον γνωστό δημοσιογράφο της Πάτρας και των εκδοτών της εφημερίδας «Κήρυκας», Ανδρέα Βρη.τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση με το θύμα και πως περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι της γυναίκας και στο κατάστημά της. Μάλιστα, υποστήριξε πως αφορμή του άγριου εγκλήματος στάθηκε ένας έντονος καβγάς που είχαν μεταξύ τους. Ολα συνέβησαν το πρωί όταν ο δράστης επισκέφθηκε το σπίτι της 43χρονης, Ναταλίας Βοτσινά. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην Αστυνομία, πως

Η άτυχη Ναταλία Βουτσινά

Αμέσως μετά την ομολογία του 33χρονου δράστη σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, άνδρες της οποίας έσπευσαν στον τόπο του εγκλήματος. H 43χρονη κειτόταν στο πάτωμα νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το σπίτι και αυτήν την ώρα συλλέγει στοιχεία, για την εξιχνίαση της υπόθεσης, όπως αποτυπώματα και DNA. Επί τόπου έχουν μεταβεί επίσης και επιβλέπουν το έργο των ερευνών ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας Κώστας Κυριακόπουλος και ο διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η μητέρα ενός μικρού παιδιού δέχθηκε χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη, στο στήθος, ενώ ο δράστης με το τρίτο χτύπημα της έκοψε την καρωτίδα. Μάλιστα, στο άψυχο σώμα της βρέθηκαν ίχνη από πάλη, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι πριν ο δράστης της καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα με το μαχαίρι η γυναίκα είχε συγκρουστεί μαζί του.Τραγική ειρωνεία

Πληροφορίες που μεταδίδουν τα επαρχιακά μέσα αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βρης είχε χάσει πριν από χρόνια την αδερφή του σε τροχαίο.

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βρης

Ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βρης

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Patrastimes, Thebest

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα έγκλημα Αλβανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ