Βρετανίδα φτιάχνει κορνίζες από πλακούντα -Οι αντιδράσεις μετατράπηκαν σε... παραγγελίες [εικόνες] - iefimerida.gr

Βρετανίδα φτιάχνει κορνίζες από πλακούντα -Οι αντιδράσεις μετατράπηκαν σε... παραγγελίες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαλλαγμένη από τα συνηθισμένα υλικά (όπως μέταλλο ή ξύλο) και με «όπλο» τη φαντασία μία 25χρονη Βρετανίδα φαίνεται πως δημιουργεί κατασκευές που δεν μπορεί να τις χωρέσει ο ανθρώπινος νους.Η φοιτήτρια Αμάντα Κότον φτιάχνει κορνίζες από πλακούντα και κάνεις τους πάντες να παραμιλούν. Η επόμενη ερώτηση που «γεννιέται» είναι από πού προμηθεύεται την... πρώτη ύλη. Από μία φίλης της, η οποία είναι μητέρα.

Η 25χρονη βάζει αποξηραμένο και θρυμματισμένο κομμάτια του πλακούντα σε ένα καλούπι και προσθέτει ρητίνη, δημιουργώντας μια κορνίζα από πλακούντα που μοιάζει σαν μάρμαρο.

Βρετανίδα φτιάχνει κορνίζες από πλακούντα -Οι αντιδράσεις μετατράπηκαν σε... παραγγελίες  [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η Αμάντα Κότον δηλώνει ότι γονείς αντέδρασαν θετικά στις "δημιουργίες" της, και δέχεται διαρκώς παραγγελίες.

«Ο πλακούντας συνδημιουργείται από τη μητέρα και το μωρό, οπότε γιατί να μην το γιορτάζουμε με ένα αναμνηστικό;» διερωτάται η Κότον η οποία εργάζεται για ένα στούντιο σχεδιασμού στο Λονδίνο.

«Είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους να κρατούν τον ομφάλιο λώρο, το πρώτο δόντι ή τρίχες" γιατί όχι και αυτό;» προσθέτει η καλλιτέχνις.

«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να βρίσκουν κάτι τέτοιο λίγο αηδιαστικό, αλλά γιατί να μην χρησιμοποιούμε τα ανθρώπινα απόβλητα όπου είναι δυνατόν» αναρωτιέται από την πλευρά της η πελάτης της ευτυχισμένη μαμά Ούλρικα Γιαρλ.

Βρετανίδα φτιάχνει κορνίζες από πλακούντα -Οι αντιδράσεις μετατράπηκαν σε... παραγγελίες  [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα Βρετανίδα πλακούντας κορνίζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ