Ούτε το μάστερ αρκεί για να μη χάσουμε τη δουλειά μας... - iefimerida.gr

Ούτε το μάστερ αρκεί για να μη χάσουμε τη δουλειά μας...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο CEO εταιρίας-κολοσσού που ανήκει στο τοπ-10 των αμερικανικών μεσιτικών εταιριών προβλέπει και νέες ακόμα απολύσεις στην οικονομική βιομηχανία το επόμενο τετράμηνο του έτους.Ο Τζον Ταφτ δήλωσε ότι έχει πληροφορίες για πολλές εταιρίες που θα προβούν σε μειώσεις προσωπικού όπως έκανε ήδη η Goldman Sachs,η οποία ανακοίνωσε 3% μείωση του προσωπικού της.

«Θεωρώ ότι η αξία του ΜΒΑ ίσως είναι υπερεκτιμημένη» λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι το μάστερ για να είναι χρήσιμο θα πρέπει να αποτελεί μέρος ενός συνολικού πακέτου ικανοτήτων του ατόμου και όχι απλά να είναι ένας τίτλος στο βιογραφικό σημείωμα.

Η εμπειρία και η προϋπηρεσία είναι πολύ πιο σημαντικά κομμάτια στον χώρο εργασίας κατά τον Ταφτ.Ακόμα όμως και αν ο τίτλος δεν χρησιμεύσει ως βοήθημα για την προστασία της θέσης εργασίας ή της αναβάθμισης της εργασίας μας,μπορεί να μας βοηθήσει να κατευθύνουμε την καριέρα μας και τους εαυτούς μας,σύμφωνα με τον Αμερικανό CEO.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ